Πεζοδρομείται η οδός Πλαστήρα στο Βόλο
27 Ιαν 2021
Χάπι του παππού κατανάλωσαν δύο παιδιά στις Αλυκές αλλά ευτυχώς χωρίς συνέπειες
27 Ιαν 2021

Αχ. Μπέος κατά Αποστολάκη και Παπαδούλη για το θέμα του Δικαστικού Μεγάρου

Μοιράσου το άρθρο:

Σκληρή επίθεση εξαπολύει με ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος στους δύο επικεφαλής των μειοψηφιών, Ιάσονα Αποστολάκη και Απόστολο Παπαδούλη για τη στάση που κράτησαν στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο αναφορικά με το θέμα της χωροθέτησης του Δικαστικού Μεγάρου σε οικόπεδο, που πρότεινε ο Δήμος Βόλου αλλά είχε στο παρελθόν παραχωρηθεί στο Πανεπιστήμιο με συγκεκριμένους όμως όρους και προϋποθέσεις για τη χρήση του.

Η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής

“Σε ένα μέγιστο πολιτικό και ηθικό ολίσθημα υπέπεσαν στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου οι δύο επικεφαλής μειοψηφιών Ιάσονας Αποστολάκης και Απόστολος Παπαδούλης και όσοι από τους ελάχιστους, ευτυχώς, συμβούλους ακόμη τους ακολουθούν, διαπράττοντας ακόμα και τα ποινικά αδικήματα της απιστίας και της παράβασης καθήκοντος στρεφόμενοι κατά των συμφερόντων του Δήμου και της πόλης, που έχουν ορκιστεί να υπηρετούν!

Με προφανή κίνητρα την κομματική εκμετάλλευση και το μίσος τους κατά του Δημάρχου Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέου, τον οποίο προφανώς θεωρούν ανυπέρβλητο εμπόδιο στην ικανοποίηση προσωπικών μωροφιλοδοξιών τους, δεν δίστασαν με αστείες δικαιολογίες και προφάσεις εν αμαρτίαις όχι απλώς να μην ταχθούν με το καθολικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας για την ανάκτηση του οικοπέδου της οδού Παρασκευοπούλου από το Πανεπιστήμιο και την παραχώρησή του για την ανέγερση νέου Δικαστικού Μεγάρου, αλλά να το υπονομεύσουν εμφανίζοντας μια ψευδή εικόνα ρωγμών στην απαραίτητη ενότητα και ομοψυχία για μια τόσο καθοριστικής σημασίας επιλογή της πόλης.

Είναι μια απαράδεκτη και απόλυτα καταδικαστέα πρακτική που πρέπει να προβληματίσει όλους, αφού πλέον οι συγκεκριμένοι μόνο τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα της πόλης δεν υπηρετούν, καθήκον που τους ανατέθηκε έστω και από τους λίγους πολίτες που τους εμπιστεύτηκαν και τους οποίους με τη στάση τους προδίδουν. Τα συμφέροντα της πόλης οφείλουν να παραμένουν έξω και πάνω από κάθε προσωπική, κομματική ή άλλη αντιπαλότητα και τα όποια ιδιοτελή και προσωπικά συμφέροντα”.

Μοιράσου το άρθρο: