Κλιμάκιο του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας στο Σουρλίγκειο Γηροκομείο για εκτίμηση της κατάστασης
24 Ιαν 2021
Δευτέρα και Τρίτη εμβολιάζονται οι ηλικιωμένοι του Γηροκομείου Βόλου
24 Ιαν 2021

Συνελήφθησαν τρία άτομα με 120 γρ. κάνναβης

Μοιράσου το άρθρο:

Συνελήφθησαν χθες (23-01-2021) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, τρία άτομα γιατί βρέθηκαν να κατέχουν ποσότητα κάνναβης ίση με 114,7 γραμμαρίων.

Ειδικότερα, ύστερα από την αξιοποίηση στοιχείων για μεταφορά ποσότητας ναρκωτικών ουσιών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον έναν δράστη στον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων του Βόλου, κατά την αποβίβασή του από λεωφορείο προερχόμενο από την Αθήνα. Κατά τον έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε  να κατέχει ένα σακίδιο με ποσότητα κάνναβης, βάρους 114,7 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε, την οποία όπως προέκυψε προόριζε για τον δεύτερο δράστη που τον ανέμενε σε κοντινό σημείο.

Επιπλέον, μέσα σε σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση επιβατικό αυτοκίνητο του δεύτερου δράστη, εντοπίστηκε ο τρίτος συλληφθείς, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 2,66 γραμμαρίων. Κατασχέθηκαν ακόμη τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ που βρέθηκαν συνολικά στην κατοχή του πρώτου και του δεύτερου συλληφθέντος.

Μοιράσου το άρθρο: