Δωρεάν ηλεκτρονικό σεμινάριο για τη δημιουργία και ορθή λειτουργία ενός e-shop από την ΟΕΒΕΜ
14 Ιαν 2021
Αυτοτραυματίστηκε άντρας στο Τρίκερι – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
14 Ιαν 2021

Σύσκεψη στο Δημαρχείο για την τύχη του Δικαστικού Μεγάρου

Μοιράσου το άρθρο:

Η σημερινή Δημοτική Αρχή του Βόλου έχει αποδείξει κατ’ επανάληψη, με τον πιο έμπρακτο τρόπο, τη βούλησή της να μάχεται και να δίνει λύσεις για τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας, είτε έχει, είτε όχι, την αρμοδιότητα και την περίφημη θεσμική ευθύνη γι αυτά.

Προκειμένου, λοιπόν, να δοθεί μια λύση στο αδιέξοδο που φαίνεται να προκύπτει και πάλι για το σημαντικό για την περιοχή έργο της ανέγερσης νέου Δικαστικού Μεγάρου, ο Δήμος Βόλου αναλαμβάνει και πάλι την πρωτοβουλία, αφού δεν το κάνουν οι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την τύχη του έργου και συγκαλεί για την Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021, στις 7 το απόγευμα, στο Δημαρχείο σύσκεψη, στην οποία έχουν κληθεί να συμμετάσχουν η υφυπουργός Παιδείας, κ. Ζέττα Μακρή, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, κ. Χρ. Μπουκώρος, οι βουλευτές της Ν.Δ., κ. Αθαν. Λιούπης και Κων. Μαραβέγιας, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλεξ. Μεϊκόπουλος και Κατερίνα Παπανάτσιου, ο γενικός γραμματέας του υπ. Οικονομικών, κ. Χρ. Τριαντόπουλοςο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου κ. Χρ. Στρατηγόπουλος και εκπρόσωπος του συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Πρωτοδικείου Βόλου.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε ότι με το πέρας της σύσκεψης αυτής δεν θα υπάρξουν “νικητές” και “ηττημένοι” αλλά θα υπάρξει ενιαία αντίληψη και στάση και θα προκύψει μια κοινά αποδεκτή απόφαση – πρόταση, που θα εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνο τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα της πόλης και την λειτουργία της ίδιας της Δικαιοσύνης

Μοιράσου το άρθρο: