Σταμάτησαν οι εμβολιασμοί ιδιωτών γιατρών στο Νοσοκομείο Βόλου
13 Ιαν 2021
Στις 26 Φεβρουαρίου η ανάρτηση των δασικών χαρτών στη Μαγνησία
13 Ιαν 2021

Ξεκινούν οι αιτήσεις για επίδομα βιοτικών αναγκών λόγω ζημιών σε βοηθητικούς χώρους

Μοιράσου το άρθρο:

Ο Δήμος Καρδίτσας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους δημότες ότι μετά από συντονισμένες προσπάθειες πέτυχε την τροποποίηση της σχετικής Υπουργικής απόφασης και το επίδομα πρώτων βιοτικών αναγκών των 600 ευρώ θα δοθεί και στα νοικοκυριά των οποίων οι βοηθητικοί χώροι, αποθήκες της κύριας κατοικίας, επλήγησαν από τις φυσικές καταστροφές του κυκλώνα ΙΑΝΟΣ στις 18 και 19/9/2020.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι βοηθητικοί χώροι να ήταν δηλωμένοι στην εφορία προ της πλημμύρας.
Οι δημότες στις κατοικίες των οποίων έγινε ήδη αυτοψία από τα συνεργεία του Δήμου και έχουν καταγραφεί, δεν χρειάζεται να κάνουν καμία ενέργεια και θα ειδοποιηθούν από το αντίστοιχο συνεργείο που έκανε την αυτοψία για να προσκομίσουν τα σχετικά δικαιολογητικά.
Μόνο στην περίπτωση που δεν υπήρξε αυτοψία και καταγραφή από τα συνεργεία του δήμου, παρακαλούνται οι δημότες να κάνουν αίτημα για αυτοψία στο τηλέφωνο 24413 50772 κατά τις ώρες 9:00 έως 14:00 και για το χρονικό διάστημα από την Πέμπτη 14/1/2021 μέχρι την Παρασκευή 29/1/2021. Για βοηθητικούς χώρους πολυκατοικιών η συνεννόηση πρέπει να γίνεται με τον διαχειριστή της πολυκατοικίας ή έναν εκπρόσωπο των ιδιοκτητών.
Υπενθυμίζεται ότι όσοι δημότες πήραν το επίδομα πρώτων βιοτικών αναγκών (600 Ευρώ) λόγω της πλημμύρας στην κύρια κατοικία τους, δεν δικαιούνται πρόσθετο επίδομα για τους βοηθητικούς χώρους.

Μοιράσου το άρθρο: