Επί τάπητος οι επεκτάσεις σχολικών μονάδων της Σκιάθου στη συνάντηση με τη διοίκηση της ΚτΥπ ΑΕ
13 Ιαν 2021
Βεβαιώθηκαν 30 παραβάσεις στην Μαγνησία
13 Ιαν 2021

Για εκβίαση πατέρα και γιου συνελήφθη 74χρονος στη Ν. Ιωνία – Πιάστηκε με 5.500 ευρώ

Μοιράσου το άρθρο:

“Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος” λέει η λαϊκή παροιμία και στην περίπτωση του 74χρονου εκβιαστή, έρχεται να βρει εφαρμογή. Συγκεκριμένα ένας 74χρονος εκβίαζε πατέρα και γιο, απαιτώντας χρηματικό ποσό για να αποσιωπήσει , δήθεν πληροφορίες που αφορούσαν συναλλαγές με οικονομικές υπηρεσίες, αλλά εκείνο που κατάφερε ήταν να συλληφθεί, μετά από επιχείρηση που στήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Ο 74χρονος ήταν κατά το πρόσφατο σχετικά παρελθόν συνεργάτης με τον 39χρονο και μετά από δικαστική διαμάχη μεταξύ των δύο, όπου δικαιώθηκε ο 39χρονος, ο 74χρονος “εκβιαστής” άρχισε με διάφορους τρόπους να συκοφαντεί και να βλάπτει την επιχείρηση του 39χρονου υποβάλλοντας καταγγελίες σε διάφορες υπηρεσίες

Ο πατέρας του 39χρονου επιχείρησε να βρει ένα επίπεδο συνεννόησης και να σταματήσουν οι εντάσεις, αλλά τελικά ο 74χρονος ζήτησε το ποσό των 5.500€ για να αποσύρει τις καταγγελίες, που έκανε σε βάρος της επιχείρησης του 39χρονου.

Πατέρας και γιος, κατήγγειλαν τον εκβιασμό στην Αστυνομία και στη συνέχεια στήθηκε η επιχείρηση με προσημειωμένα χαρτονομίσματα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί επ’ αυτοφώρω ο 74χρονος.

Μοιράσου το άρθρο: