Ερώτηση Μεϊκόπουλου για την πλατφόρμα των εμβολιασμών για τους πολίτες
12 Ιαν 2021
Καρδίτσα: Αυτοψία Κ. Αγοραστού στις πλημμυρισμένες εκτάσεις της Τ.Κ. Ορφανών
12 Ιαν 2021

Ολοκληρώθηκε το 5ο Virtual Volos Santa Run με εκατοντάδες συμμετέχοντες

Μοιράσου το άρθρο:

Εκατοντάδες δρομείς από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό αγκάλιασαν με τη συμμετοχή τους το 5ο Virtual Volos Santa Run, το οποίο διήρκεσε 4 εβδομάδες και ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου. Οι συμμετοχές σχεδόν άγγιξαν τετραψήφιο αριθμό, και η ανταπόκριση που υπήρξε, οδήγησε τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου στην απόφαση να κάνει τον αγώνα και τις επόμενες χρονιές, σε virtual μορφή εκτός του κανονικού που θα γίνεται τις ημέρες των Χριστουγέννων στον Βόλο, προκειμένου να μπορούν να προσφέρουν στα ιδρύματα οι συμμετέχοντες, από όπου και αν βρίσκονται.

Λίνα Δανιηλίδη

Κάθε συμμετοχή στον αγώνα είχε το δικό της ενδιαφέρον και ιστορία. Μεταξύ άλλων, αγωνίστηκαν και πολλοί γιατροί του Νοσοκομείου Βόλου, 40 εκ των οποίων είναι και δρομείς – μέλη του ΣΔΥΒ. Αρκετοί από τους εκατοντάδες συμμετέχοντες έτρεξαν και πολύ μεγάλες αποστάσεις, όπως για παράδειγμα η Βάνα Σπύρου 55 χιλιόμετρα, ο υπερμαραθωνοδρόμος Μιχάλης Μάιπας 46χλμ στην Αθήνα. Πολλοί έκαναν εξαιρετικές επιδόσεις, πχ ο Στέφανος Ρήγας 34’10 τα 10χλμ, ο Ζήσης Τσουρέλης 1.20’45 Ημιμαραθώνιο. Στη Γερμανία αγωνίστηκε ο Σπαρταθλητής Κώστας Ρέππος, ενώ στην Πρίστινα στο Κοσσοβο ο Ανδρέας Μαυρόπουλος και ο Σωτήρης Πρέντζας, και στην Κύπρο ο Αποστόλης Κοσμάς. Πολλοί έδειξαν προτίμηση στα βουνά του Πηλίου και της χώρας, και σε trail διαδρομές. Ο Νίκος Σφακιανός έτρεξε 11 χιλιόμετρα και ενίσχυσε το Ίδρυμα ΛΑΜΨΗ (σύλλογος γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες, Βόρειας Ελλάδας) στη μνήμη της μητέρας του Μαρίας, για την οποία ξεκίνησε να τρέχει. Από τους εκατοντάδες συμμετέχοντες, 215 καταγράφηκαν επίσημα.

Σωτήρης Πρέντζας: στο Κόσοβο με χιόνι

Να σημειωθεί πως το 5ο Virtual Volos Santa Run παρουσιάστηκε το Σάββατο και μέσω της ΕΡΑ Σπορ, όπου εκ μέρους του ΣΔΥ Βόλου μίλησε για τον πρωτοποριακό αγώνα και τη σημασία του ο Κώστας Παλάντζας.

Άσπα Μανταλιανού, Πέγκυ Μάρθα, Αλεξία Τζήμου: Μακρινίτσα

Μοιράσου το άρθρο: