Βόλος: Πτώση 25χρονου από μπαλκόνι 4ου ορόφου
12 Ιαν 2021
Επί τάπητος οι επεκτάσεις σχολικών μονάδων της Σκιάθου στη συνάντηση με τη διοίκηση της ΚτΥπ ΑΕ
13 Ιαν 2021

Εγκρίνεται αύριο η σύμβαση παραχώρησης του Πανθεσσαλικού στο Δήμο Βόλου από την ΕΤΑΔ

Μοιράσου το άρθρο:

Στην αυριανή (13/1/2021) συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου θα συζητηθεί το σχέδιο σύμβασης παραχώρησης του Πανθεσσαλικού Σταδίου στο Δήμο Βόλου από την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ). Το ακίνητο θα παραχωρηθεί με  “προίκα”  600.000 ευρώ, που θα διατεθούν σε βάθος επταετίας για τη βελτίωσή του σε θέματα ενεργειακής αναβάθμισης, εκσυγχρονισμού εξοπλισμού, αποκατάστασης χλοοτάπητα κλπ. και για την αποκατάσταση βλαβών.

Όπως προβλέπεται στο σχέδιο σύμβασης, ο Δήμος θα υποχρεούται στην καταβολή του 20% των συνολικών εσόδων, που θα προκύπτουν από την εμπορική εκμετάλλευση της εγκατάστασης, με οποιονδήποτε τρόπο.

Ο Δήμος δικαιούται να χρησιμοποιεί την εγκατάσταση για την άσκηση επιχειρηματικών/εμπορικών δραστηριοτήτων του, με σκοπό την ενίσχυση των εσόδων του, την εν γένει ανάπτυξη της περιοχής εντός των διοικητικών ορίων του, την εκτέλεση έργων συντήρησης του εμβληματικού για την περιοχή ακινήτου, την υποστήριξη των λειτουργιών του Δήμου και τη συμβολή στην ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας.

 

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο: