Ποσό 2,5 εκ. ευρώ στον Δήμο Αλμυρού για αποκαταστάσεις ζημιών
31 Δεκ 2020
Δωρεάν rapid tests σε χωριά του Δήμου Ρήγα Φεραίου
31 Δεκ 2020

Το Σάββατο 2 Ιανουαρίου η διαδικτυακή συναυλία για τη στήριξη των καλλιτεχνών

Μοιράσου το άρθρο:

Αναβλήθηκε για το Σάββατο 2 Ιανουαρίου στις 8:30μ.μ. η διαδικτυακή συναυλία 1118 και πλέον ντόπιων μουσικών για τη στήριξη των μουσικών της Μαγνησίας. Η συναυλία δεν μεταδόθηκε χθες βράδυ από το κανάλι της Πρωτοβουλίας Μουσικών Καλλιτεχνών, γιατί πέρα από τεχνικά προβλήματα, μπλοκαρίστηκε η προβολή της από εταιρεία λόγω πνευματικών δικαιωμάτων. Τελικά το θέμα επιλύθηκε και θα γίνει η μετάδοση της κανονικά.

Ο Κώστας Βλαχούτσος εκπρόσωπος της Πρωτοβουλίας Καλλιτεχνών Βόλου εξήγησε, ότι η συναυλία αναβλήθηκε λόγω του ότι εταιρεία μπλόκαρε το video λόγω πνευματικών δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με τον ίδιο το πρόβλημα λύθηκε αργά χθες το βράδυ και το ραντεβού ανανεώνεται για το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021, στις 8.30 το απόγευμα, οπότε και θα γίνει η συναυλία από το κανάλι της Πρωτοβουλίας Καλλιτεχνών Βόλου στο you tube, ενώ στη σελίδα της Πρωτοβουλίας στο Facebook θα υπάρχει το link από το you tube.

Επιπλέον ανέφερε ότι η ανταπόκριση του κόσμου να δει τη συναυλία είναι μεγάλο ενώ συγκινητική είναι η αλληλεγγύη και η ανταπόκριση για τους καλλιτέχνες που βρίσκονται σε ανάγκη και μάλιστα θα γίνει διανομή τροφίμων σήμερα. “Είναι ελπιδοφόρο το ότι στη συναυλία συμμετέχουν 118 μουσικοί, τραγουδιστές και δημιουργοί που ερμηνεύουν 53 τραγούδια, που σημαίνει ότι η διαδικτυακή συναυλία θα διαρκέσει τρεις ώρες”, εξήγησε.

Μοιράσου το άρθρο: