Ποσό 1 εκατ. ευρώ για τη βελτίωση του οδικού δικτύου δήμου Βόλου
5 Δεκ 2020
Νοσηλεύεται στο Αχιλλοπούλειο ο Ιταλός που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει
5 Δεκ 2020

Εκατό τάμπλετ διατέθηκαν σε σχολεία του δήμου Ρήγα Φεραίου

Μοιράσου το άρθρο:

Η δεύτερη φάση διάθεσης τάμπλετ στις σχολικές μονάδες του Δήμου Ρήγα Φεραίου ολοκληρώθηκε από τη Σχολική Επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου και από τον πρόεδρο της Επιτροπής, Ιωάννη Παπαϊωάνννου.

Αυτό αποτελεί συνέχεια της διάθεσης των πρώτων τάμπλετ που διατέθηκαν από την Σχολική Επιτροπή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου και από τον πρόεδρο της Επιτροπής και Πρόεδρο του Δ.Σ, Γεώργιο Παπαδάμ.

Η διάθεση του εξοπλισμού έγινε κατόπιν συνεννόησης με τους διευθυντές των σχολείων, ώστε να λειτουργήσει ομαλά η εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση, χωρίς να αποκοπεί κανείς από τους μαθητές.

Ο κ. Παπαϊωάννου, δήλωσε: «Διαθέσαμε τάμπλετ σε όλα τα δημοτικά σχολεία του δήμου Ρήγα Φεραίου, προκειμένου να μη μείνει κανένας μαθητής χωρίς πρόσβαση στην ηλεκτρονική εκπαίδευση που επιτάσσουν οι δύσκολες συνθήκες τις οποίες αντιμετωπίζουμε. Με αυτό τον τρόπο ο δήμος δείχνει και τον κοινωνικό του χαρακτήρα, το ενδιαφέρον του και την ανησυχία του για τη νέα γενιά”

Τέλος ο δήμαρχος Ρ. Φεραίου, Δ. Νασίκας επισήμανε ότι είναι βασικό θέμα να συνεχιστεί ανεπηρέαστα η εκπαίδευση, η μελέτη και η κοινωνικοποίηση των παιδιών μέσα από τη σχολική κοινότητα, σημειώνοντας: “Είμαστε από τους δήμους που είχαμε γρήγορα αντανακλαστικά και δώσαμε βάση εκτός από την υγεία και στην εκπαίδευση όλων των βαθμίδων”.

Μοιράσου το άρθρο: