13,2 εκατομμύρια ευρώ από την Περιφέρεια για πρόσβαση 5.628 παιδιών σε παιδικούς-βρεφονηπιακούς σταθμούς
4 Δεκ 2020
Μία 68χρονη το 70ο θύμα του κορονοϊού στη Μαγνήσια
5 Δεκ 2020

Νέος γερανός στο λιμάνι Βόλου με χρηματοδότηση 3 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ

Μοιράσου το άρθρο:

Νέο ολοκληρωμένο αυτοκινούμενο γερανό αποκτά το επόμενο διάστημα ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014 -2020. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός έδωσε την έγκριση για την υπογραφή της σύμβασης του έργου συνολικού προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ. Φορέας Υλοποίησης του έργου είναι ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου.

«Σε συνεργασία με την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020, τον Οργανισμό Λιμένα Βόλου και τον Διευθύνοντα σύμβουλο Σωκράτη Αναγνώστου, χρηματοδοτούμε ένα σημαντικό έργο για την αναβάθμιση των υποδομών και τον εκσυγχρονισμό των λιμενικών εγκαταστάσεων στο Βόλο» δηλώνει ο κ. Αγοραστός.

«Με την εγκατάσταση του γερανού αλλά και το νέο μηχάνημα διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων που χρηματοδοτούμε από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020 με 500.000 ευρώ και η προμήθεια του οποίου ολοκληρώνεται, επεκτείνεται η δυναμικότητά του λιμανιού όσον αφορά την φορτοεκφόρτωση γενικού και χύδην φορτίου, τις ανελκύσεις – καθελκύσεις των ιπτάμενων δελφινιών, καθώς και την φορτοεκφόρτωση εμπορευματοκιβωτίων. Στηρίζουμε το λιμάνι του Βόλου που αποτελεί κρίσιμη υποδομή για την ανάπτυξη της Μαγνησίας και όλης της Θεσσαλίας», προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Μοιράσου το άρθρο: