Δύο νέοι θάνατοι από κορονοϊό στο Νοσοκομείο Βόλου – “Αχτίδα” αισιοδοξίας η μείωση νοσηλευομένων
27 Νοέ 2020
“Covid free” σχεδόν η Αλόννησος
27 Νοέ 2020

Νέος γύρος rapid test από τον Δήμο Βόλου

Μοιράσου το άρθρο:

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Βόλου και της προσπάθειας για την καταπολέμηση της διασποράς της Covid-19, ο Δήμος προχωρά σε νέα επαναληπτική διενέργεια δωρεάν rapid test, τη Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, και την Τρίτη, 1η Δεκεμβρίου, από τις 9.30 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Η δράση πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, και συγκεκριμένα της Πνευμονολογικής Κλινικής, υπό την εποπτεία του διευθυντή της Κωνσταντίνου Γουργουλιάνη. Δύο συνεργεία με γιατρούς από το Πανεπιστημιακό και εκπαιδευμένους νοσηλευτές θα προχωρήσουν στη λήψη και επεξεργασία των δειγμάτων προκειμένου να υπάρξει μια ευκρινής εικόνα για τη διασπορά του ιού στην τοπική κοινότητα και να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της διασποράς, μετά από σύγκριση με τα στοιχεία της πρώτης δειγματοληψίας στις 5 και 6 Νοεμβρίου.

Τα τεστ θα γίνουν στα εξής σημεία:

Στον Βόλο στο ΚΑΠΗ “Θεόφιλος”, απέναντι από το Δημαρχείο

Στη Νέα Ιωνία στο ΚΑΠΗ, Καισαρείας και Εφραιμίδου

Οι πολίτες που θα προσέλθουν για να υποβληθούν στο τεστ πρέπει απαραιτήτως να έχουν μαζί τους το δελτίο ταυτότητας και να δώσουν στο υγειονομικό συνεργείο τον ΑΜΚΑ τους.

Μοιράσου το άρθρο: