Του πήραν 9.000 ευρώ από τον τραπεζικό λογαριασμό με τη μέθοδο αλλαγής κωδικών
25 Νοέ 2020
Σύλληψη 44χρονου για κλοπές
26 Νοέ 2020

Εκατόν δώδεκα τάμπλετ παραδίδει η Δημοτική Αρχή Νοτίου Πηλίου σε σχολεία

Μοιράσου το άρθρο:

Εκατόν δώδεκα τάμπλετ παραδίδει η Δημοτική Αρχή Νοτίου Πηλίου σε σχολεία του Δήμου, προκειμένου οι μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου, που δεν έχουν πρόσβαση σε Η/Υ να έχουν πλέον τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην τηλεκπαίδευση.

Τα 112 τάμπλετ θα δοθούν σε μαθητές των Γυμνασίων Μηλεών και Αργαλαστής, καθώς και σε μαθητές του ΕΠΑΛ και του ΓΕΛ Αργαλαστής.,

Τα πρώτα παραδόθηκαν το ΕΠΑΛ Αργαλαστής και ακολούθησε σήμερα η παράδοση 50 ακόμη tablets στο Γυμνάσιο Μηλεών, ενώ αύριο θα παραδοθούν στο Γυμνάσιο και Λύκειο Αργαλαστής.

Στη σημερινή παράδοση των τάμπλετ παρόντες ήταν ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου, Μιχ. Μιτζικός, ο αντιδήμαρχος Ι. Διανέλλος και ο διευθυντής Γυμνασίου Μηλεών, Σ. Γαρουφαλής .

 

Παραλαβή νέου απορριμματοφόρου

Στο μεταξύ ένα νέο απορριμματοφόρο παρέλαβε σήμερα η Δημοτική Αρχή Νοτίου Πηλίου. Το κόστος ανέρχεται στις 149.916 ευρώ και η χρηματοδότηση προμήθειάς του προέρχεται από το ΥΠΕΣ. Το νέο απορριμματοφόρο θα ενισχύσει την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου με τη μεγάλη γεωγραφική έκταση.

“Ενισχύουμε και ανανεώνουμε τον στόλο της Υπηρεσίας Καθαριότητας προς όφελος των συνδημοτών μας”, δήλωσε ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου, Μιχ. Μιτζικός. Στην παραλαβή του νέου απορριμματοφόρου συμμετείχαν και οι αντιδήμαρχοι Ν. Μαμμάς και Ι. Ευαγγελάκης.

Μοιράσου το άρθρο: