Πεζοδρόμια στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Σκοπέλου
24 Νοέ 2020
Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα την κατοχή και την αντίσταση στη σχολική ιστορία
24 Νοέ 2020

Επισκευάζονται σχολικά κτίρια στο δήμο Ν. Πηλίου – Νέα rapid tests

Μοιράσου το άρθρο:

Σύμβαση ύψους 36.531 ευρώ για την επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων υπέγραψε ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου, Μιχ. Μιτζικός. Πρόκειται να γίνουν έργα επισκευής και συντήρησης του Γυμνασίου Μηλεών, του Δημοτικού σχολείου Αργαλαστής, του Νηπιαγωγείου Προμυρίου, καθώς και των Δημοτικών σχολείων Μηλίνας και Τρικερίου. Η χρηματοδότηση για τη συγκεκριμένη εργολαβία προέρχεται από το ΥΠΕΣ.

Ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός δήλωσε: “Αξιοποιούμε κάθε χρηματοδοτικό “εργαλείο” προκειμένου να επισκευάσουμε και συντηρήσουμε τα σχολικά κτήρια του Δήμου μας. Η ορθή και ποιοτική λειτουργία των σχολικών μονάδων του δήμου μας βρίσκεται πάντα σε πρώτη προτεραιότητα και προσπαθούμε καθημερινά να διασφαλίζουμε άριστες συνθήκες για μαθητές και εκπαιδευτικούς”.

Επιπλέον 200 rapid tests στο Κ.Υ. Αργαλαστής

Νέα παρτίδα 200 rapid tests παρέδωσαν ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός και ο αντιδήμαρχος Δημ. Παρρησιάδης στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής. Τα επιπλέον 200 rapid tests θα χρησιμοποιηθούν για δωρεάν εξέταση στους δημότες του Δήμου προκειμένου να υποβληθούν σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, όπως προβλέπεται από τη σχετική διαδικασία.

Ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου ανέφερε: “ Πρόκειται για μια δράση πρόληψης, ευαισθητοποίησης και ενεργοποίησης της τοπικής κοινωνίας. Οι δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι είναι ένα χρήσιμο  εργαλείο που βοηθά τους επιδημιολόγους στις μελέτες τους, ώστε να έχουν καλύτερη εικόνα της διασποράς του ιού στην κοινότητα  και να δίνουν σαφέστερες οδηγίες”.

Μοιράσου το άρθρο: