“Μαζί για το Βόλο”: Ελάχιστος ο αριθμός των tablet που θα μοιράσει ο δήμος
20 Νοέ 2020
Εννέα άτομα συνελήφθησαν για το γλέντι με ψητά στο Μ. Περιβολάκι
20 Νοέ 2020

Ξεκινά η μελέτη Μικροθήβες – Μπουρμπουλήθρα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Μοιράσου το άρθρο:

Προχωρούν οι διαδικασίες της δημοπράτησης της μελέτης για τη βελτίωση της εθνικής οδού, στο τμήμα από τον ανισόπεδο κόμβο Μικροθηβών έως τη Μπουρμπουλήθρα. Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας ενέκρινε το πρακτικό της επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού της μελέτης, προϋπολογισμού 1.182.924 ευρώ, που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας.

«Μελετάμε την αναβάθμιση και βελτίωση της εθνικής οδού από τις Μικροθήβες έως τη Μπουρμπουλήθρα, ώστε να είμαστε έτοιμοι να εντάξουμε το έργο σε εργαλείο χρηματοδότησης. Η μελέτη αφορά ένα οδικό τμήμα με αυξημένο κυκλοφοριακό φόρτο και οδηγεί σε ασφαλή, κλειστό αυτοκινητόδρομο σε μήκος 15 χιλιομέτρων, με παράπλευρο δίκτυο για την εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών και 5 ισόπεδους κόμβους», δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός.

«Τα έργα που μελετά, δρομολογεί, χρηματοδοτεί και κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζουν τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, δημιουργούν θέσεις εργασίας και φέρνουν χρήμα στην τοπική πραγματική οικονομία», προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Μοιράσου το άρθρο: