Ναγκόρνο Καραμπάχ: Αρμένιοι πυρπολούν τα σπίτια τους πριν εγκαταλείψουν την περιοχή
15 Νοέ 2020
Κλειστά ως τις 30 Νοεμβρίου δημοτικά, νηπιαγωγεία και βρεφονηπιακοί σταθμοί
15 Νοέ 2020

Πάλεψαν με την Covid – Ο ιός δεν είναι ανίκητος (video)

Μοιράσου το άρθρο:

Άνθρωποι που πάλεψαν με τον κορονοϊό και βγήκαν νικητές μιλούν στην ΕΡΤ και συγκλονίζουν με τις μαρτυρίες τους. Άλλοι με λιγότερα και άλλοι με πιο έντονα συμπτώματα, όλοι τονίζουν την ανάγκη πιστής τήρησης των μέτρων.

Σε έναν από τους τακτικούς ελέγχους της ΕΡΤ για τον κορονοϊό, η δημοσιογράφος Τίνα Μιχαηλίδου, αν και ασυμπτωματική, διεγνώσθη θετική στον ιό.
Μπήκε σε κατ’ οίκον περιορισμό και έγιναν εκτεταμένα τεστ στο προσωπικό, τα οποία βγήκαν όλα αρνητικά. Καθοριστικό ρόλο για τη μη διασπορά του ιού είχε η αυστηρή τήρηση των μέτρων.
Αν και συνηθισμένος σε αγώνες, ο διεθνής βολεϊμπολίστας Ανδρέας Ανδρεάδης έδωσε τη μάχη της ζωής του, με αντίπαλο τον κορονοϊό.
Νεφροπαθής η μητέρα της Αντωνίας Κουδούνη, νοσηλεύεται με κορονοϊό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. Καθημερινά την επισκέπτεται για να τη δει από μακριά, έστω για λίγα λεπτά, πίσω από ένα τζάμι.
Ο φόβος μιας ανεξέλεγκτης πορείας της νόσου τυραννάει τους ασθενείς, όσο και τους συγγενείς τους που περιμένουν ο ιός να κάνει τον κύκλο του χωρίς επιπτώσεις.
Ρεπορτάζ: Σόνια Φίληwww.ert.gr

Μοιράσου το άρθρο: