Δέκα οκτώ νέα κρούσματα κορονοϊού στη Μαγνησία το ένα στη Σκιάθο
2 Νοέ 2020
Βόλος: “Στοίχημα” για το Νοσοκομείο η αντοχή στην πίεση της πανδημίας
3 Νοέ 2020

Παραδόθηκε το δεύτερο από τα τρία γήπεδα μπάσκετ του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Μοιράσου το άρθρο:

Παραδόθηκε σήμερα, Δευτέρα, το δεύτερο από τα τρία γήπεδα μπάσκετ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο του Βελεστίνου του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Στις διαστάσεις του νεοκατασκευαζόμενου αγωνιστικού χώρου ενσωματώνονται και οι διαστάσεις του γηπέδου βόλεϊ και ποδοσφαίρου 5×5 με ξεχωριστές διαγραμμίσεις. Το συνολικό εμβαδόν του γηπέδου είναι 450 τ.μ.

Τα υλικά που έχουν τοποθετηθεί είναι ειδικά επιλεγμένα για την αποτροπή τραυματισμών, τη μείωση της κούρασης, ενώ παράλληλα προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση κίνησης. Στον αθλητικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται δύο μπασκέτες Ολυμπιακού τύπου.

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας,  δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σήμερα παραδίδουμε το δεύτερο από τα τρία γήπεδα μπάσκετ, που εντάσσεται σε μια σειρά εργασιών συντήρησης, επισκευής και βελτιστοποίησης των σχολικών κτιρίων του Δήμου Ρήγα Φεραίου, που έχουν ως στόχο την αποκατάσταση και αναβάθμιση των αύλειων χώρων των δημοτικών μας σχολείων, παρέχοντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες δραστηριοποίησης της νεολαίας μας. Το γήπεδο μπάσκετ είναι προσαρμοσμένο άριστα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των μαθητών και των αθλητών μας”.

Παρευρέθηκαν η αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Βασιλική Παπανικολάου – Χατζοπούλου, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Δημήτρης Παλληκάρης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Βελεστίνου, Γεώργιος Παπατόλιας, η Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών, Αποστολία Κατσιούρα, οι μηχανικοί του Δήμου, Λεωνίδας Λάβδας και Μάχη Παπαδάμ.

 

 

Μοιράσου το άρθρο: