Περιβαλλοντική δράση του Δήμου και του 3ου Γυμνασίου Βόλου
23 Οκτ 2020
Αχ. Μπέος: “Ο οργανισμός μου ανταποκρίνεται θετικά στην αγωγή που μου χορηγείται”
23 Οκτ 2020

Σε μαραθώνιο ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου του μαστού συμμετείχε η ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας

ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας sails for Pink!

Μοιράσου το άρθρο:

Στο 8ο Pink the City συμμετείχε σήμερα Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, κλιμάκιο γυναικών της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας, το οποίο διοργάνωσε έναν μαραθώνιο ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Γυναίκες της οργάνωσης φορώντας μπλουζάκια του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού N. Aχαΐας, «Άλμα Ζωής», έτρεξαν στο λιμάνι του Βόλου για χάρη του «Pink the City», της εκστρατείας του Συλλόγου που έχει στόχο την απομυθοποίηση του καρκίνου του μαστού, την υπογράμμιση της αξίας της έγκαιρης διάγνωσης και της σημασίας της πρόληψης καθώς και την ενημέρωση των γυναικών σχετικά με τη μάχη ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού.

Ο μαραθώνιος του Pink the City ο οποίος έχει γίνει θεσμός, λόγω πανδημίας φέτος, δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί όπως κάθε χρόνο. Έτσι αποφασίστηκε, τηρώντας όλα τα μέτρα και τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας, να τρέξουν στη παραλία του Βόλου και να υπενθυμίσουν σε όλες πως η πανδημία δεν σταματάει τον καρκίνο, αλλά η πρόληψη μπορεί να τον σταματήσει. Στο τέλος του μαραθωνίου η αντιπρόεδρος της οργάνωσης, Παπαγγελή Γεωργία, κάλεσε όλα τα μέλη και τους φίλους της οργάνωσης να στηρίξουν έμπρακτα το τεράστιο έργο του Pink the City αγοράζοντας και αυτοί ηλεκτρονικά από την σελίδα www.almazoispatras.gr μπλούζες του συλλόγου, κάνοντας τη συμβολική δωρεά των 5 ευρώ και ανεβάζοντας έπειτα φωτογραφία με τα συλλεκτικά T-shirts “Pink The City” χρησιμοποιώντας τα hashtag #Pinkthecity & #almazoispatras.

«Δίνοντας μόλις 5 ευρώ μπορείτε και εσείς να συμβάλλετε στο έργο του Συλλόγου Άλμα Ζωής Πάτρας. Ο σύλλογος μας χρειάζεται δίπλα του για να μπορέσει να προστατέψει όλες τις υπέροχες γυναίκες από μία νόσο που είναι 100% ιάσιμη αν διαγνωστεί έγκαιρα! Αλλά και για να μπορεί να βρίσκεται έμπρακτα δίπλα σε όλες αυτές τις υπέροχες γυναίκες που δίνουν τον δικό τους αγώνα με τη ζωή! Μένουμε ΜΑΖΙ… Νικάμε στη ΖΩΗ», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Μοιράσου το άρθρο: