Νέες προγραμματικές συμβάσεις από την Περιφέρεια για έργα στην Αλόννησο
23 Οκτ 2020
Απεβίωσε 77χρονος Βολιώτης που νοσηλεύονταν με covid-19
23 Οκτ 2020

Μαζί για το Βόλο: Δεν συμμετέχει στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Μοιράσου το άρθρο:

Η δημοτική κίνηση «Μαζί για το Βόλο» με ανακοίνωσή τοποθετείται σχετικά με την πρόσκληση για διά ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, καταλογίζοντας στον πρόεδρο, κ. Μουλά, ανευθυνότητα λόγω της ιχνηλάτησης που γίνεται ήδη στο περιβάλλον του Δημάρχου που νοσεί και του κινδύνου διασποράς της νόσου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση: «O Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου είναι η επιτομή της ανευθυνότητας. Ενώ έχουμε τρομακτική αύξηση κρουσμάτων, ο ίδιος ο Δήμαρχος νοσεί και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και παράλληλα γίνεται προσπάθεια ιχνηλάτησης όσων ήρθε σε επαφή, η Δημοτική Αρχή φαίνεται να βρίσκεται αλλού.

Παρ’ όλη την πολιτική εμπάθεια με την οποία μας έχει συνηθίσει ο κ. Μουλάς, περιμέναμε η στάση του να χαρακτηρίζεται τουλάχιστον από επιστημονική ευθύνη, ως ιατρός που είναι, και να κάνει το αυτονόητο.

Είναι τελικά πλήρης ανικανότητα, γινάτι ή κάτι άλλο το να επιμένει σε πολύωρες συνεδριάσεις με μεγάλο τον κίνδυνο μετάδοσης; Την στιγμή που καλά-καλά οι ίδιοι τους Αντιδήμαρχοι και σύμβουλοι περιμένουν να δουν αν είναι θετικοί ή όχι; Τους υπαλλήλους δεν τους υπολογίζουν;

Όλα αυτά μόνο και μόνο για τα καθιερωμένα show τα οποία με τηλεδιάσκεψη δεν είναι εύκολο να είναι τόσο μπάχαλο. Ντροπή. Ακόμα και στα ΔΣ της super league καλύτερα τα κατάφεραν.

Δεν θα συμμετέχουμε σε μια ακόμα προσπάθεια ευτελισμού του Συμβουλίου εις βάρος της δημόσιας υγείας».

Μοιράσου το άρθρο: