Αχ. Μπέος: “Ο οργανισμός μου ανταποκρίνεται θετικά στην αγωγή που μου χορηγείται”
23 Οκτ 2020
Νέες προγραμματικές συμβάσεις από την Περιφέρεια για έργα στην Αλόννησο
23 Οκτ 2020

Δεν θα παρευρεθεί στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου η παράταξη του Απ. Παπαδούλη

Μοιράσου το άρθρο:

Δεν θα παρευρεθεί  στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου την ερχόμενη Δευτέρα, η παράταξη «Βόλος-Ανατροπή-Δημιουργία», όπως γνωστοποιεί σε επιστολή της προς τον πρόεδρο του συμβουλίου, τονίζοντας ότι η απόφαση για δια ζώσης συνεδρίαση θέτει σε κίνδυνο τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Στην επιστολή τους στον Πρόεδρο του Σώματος οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης αναφέρουν: «Με έκπληξη διαβάσαμε ότι η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Δευτέρα 26/10/20 θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, παρά το γεγονός ότι το Δημαρχείο έχει μεταβληθεί σε χώρο μόνιμης και εντατικής φιλοξενίας του Covid-19, αφού τα κρούσματα είναι συχνά, και προς το παρόν, άγνωστος ο αριθμός όσων πρόκειται να νοσήσουν.
Είναι αδιανόητη η επιπολαιότητα με την οποία αντιμετωπίζετε μία τόσο σοβαρή κατάσταση, και δηλώνετε με τις ενέργειές σας αδυναμία και αδιαφορία να προστατέψετε την υγεία των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.
Τι άλλο θα έπρεπε να συμβεί για να αποφασίσετε τις εξ αποστάσεως συνεδριάσεις; Ο Δήμαρχος νοσεί από κορονοϊό, δημοτικοί υπάλληλοι νοσούν, συνεργάτες του Δημάρχου κάνουν ουρές έξω από διαγνωστικά κέντρα, και σεις μας καλείτε σε δια ζώσης συνεδριάσεις.
Υπογραμμίζουμε ότι η συμπεριφορά αυτή δεν αποτελεί καλό παράδειγμα για την κοινωνία μας και ειδικότερα για τα νέα παιδιά. Σε προηγούμενη επικοινωνία μας είχαμε επισημάνει ότι είναι πάνω από αναγκαία η έναρξη διαδικτυακών συνεδριάσεων, λόγω της εξάπλωσης της νόσου. Το είχαμε επισημάνει χωρίς να γνωρίζουμε τα όσα θα ακολουθήσουν.
Και παρά ταύτα εσείς επιμένετε. Την εμμονή σας αυτή αδυνατούμε να την δεχτούμε και να την παρακολουθήσουμε, σεβόμενοι την υγεία μας, των οικογενειών μας, των συνεργατών μας και των συνανθρώπων μας.
Σας καλούμε εκ νέου να αναλογιστείτε την ευθύνη σας ως Προέδρου όλου του Δημοτικού Συμβουλίου, και να αποφασίσετε να προχωρήσετε σε καθεστώς ασφαλέστερων συνεδριάσεων, που είναι οι διαδικτυακές.
Προφανώς, η Παράταξή μας δεν πρόκειται να διακινδυνεύσει να παραστεί στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της 26ης Οκτωβρίου 2020″.

Την επιστολή υπογράφουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παράταξης, Βακουφτσή Κερασίνα, Παπαδημητρίου Άννα – Μαρία, Παπαδούλης Απόστολος και Τσιμπανάκος Δημήτρης.

Μοιράσου το άρθρο: