Σε μαραθώνιο ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου του μαστού συμμετείχε η ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας
23 Οκτ 2020
Δεν θα παρευρεθεί στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου η παράταξη του Απ. Παπαδούλη
23 Οκτ 2020

Αχ. Μπέος: “Ο οργανισμός μου ανταποκρίνεται θετικά στην αγωγή που μου χορηγείται”

Μοιράσου το άρθρο:

Τρεις μέρες μετά την εισαγωγή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, με κορονοϊό, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ενημέρωσε σήμερα το απόγευμα, για την κατάσταση της υγείας του, με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως επισημαίνει, ο οργανισμός του ανταποκρίνεται θετικά στην αγωγή που του χορηγείται και αν η πορεία της υγείας του συνεχιστεί έτσι, πιθανότατα να λάβει εξιτήριο στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας και να συνεχίσει τη θεραπευτική αγωγή από το σπίτι του.

Ειδικότερα, στην ανάρτησή του ο δήμαρχος Βόλου αναφέρει τα εξής:
“Φίλες και φίλοι –  αναφέρει – για τρίτη μέρα σήμερα συνεχίζω να νοσηλεύομαι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο λόγω της προσβολής μου από τον κορονοϊό. Οι θεράποντες γιατροί μου, τους οποίους ευχαριστώ ολόψυχα, όπως και το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, για το ενδιαφέρον και την προσπάθειά τους όχι μόνο σε μένα αλλά σε όλους τους ασθενείς στη μονάδα, είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας μου, καθώς ανταποκρίνεται θετικά ο οργανισμός μου στην φαρμακευτική αγωγή που μου παρέχουν.
Αν η πορεία της υγείας μου συνεχίσει έτσι, με τη βοήθεια του Θεού και την προσπάθεια των εξαίρετων αυτών επιστημόνων πιθανότατα στις αρχές της εβδομάδας θα πάρω εξιτήριο και θα συνεχίσω τη θεραπεία σπίτι μου. Θέλω και πάλι να σας εκφράσω τη συγκίνησή μου για το ζεστό και γνήσιο ενδιαφέρον σας, που μου δίνει τεράστια δύναμη στην περιπέτεια που περνώ. Και θα συνεχίσω να σας ενημερώνω, όπως πάντα, άμεσα και ειλικρινά γιατί εμείς έτσι μάθαμε να μιλούμε μεταξύ μας”.

Μοιράσου το άρθρο: