Φωτιά έκαψε παλιά θερμοκήπια στο Διμήνι
22 Οκτ 2020
Δύο νέα απορριμματοφόρα στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Σκιάθου
22 Οκτ 2020

Θετικός στον κορονοϊό υπάλληλος στα ΕΛΤΑ του Βόλου – Κανονικά λειτουργεί η κεντρική υπηρεσία

Μοιράσου το άρθρο:

Κανονικά θα λειτουργεί η κεντρική υπηρεσία των ΕΛΤΑ Βόλου, μετά το κρούσμα κορονοϊού που εντοπίστηκε σε εργαζόμενο σε τμήμα του δευτέρου ορόφου, τμήμα που δεν έρχεται άμεσα σε επαφή με το κοινό των ταχυδρομείων στο ισόγειο.

Το τμήμα εργασίας του σφραγίστηκε και θα γίνει απολύμανση, ενώ ελήφθησαν δείγματα από έξι συναδέλφους του, οι οποίοι θα μείνουν σε καραντίνα. Το τμήμα όπου εργάζεται ο υπάλληλος, θα μείνει κλειστό και θα επαναλειτουργήσει την Δευτέρα κανονικά.

Ο ίδιος είναι ασυμπτωματικός και το μόνο μέλος της οικογένειάς του που βρέθηκε θετικό ήταν ηλικιωμένο πρόσωπο  που απεβίωσε στο Νοσοκομείο του Βόλου, έχοντας κολλήσει τον κορονοϊό μέσα στο νοσηλευτικό ίδρυμα από άλλο ηλικιωμένο που νοσηλεύονταν στον ίδιο θάλαμο. Υπενθυμίζεται ότι η διοίκηση του Νοσοκομείου θεώρησε υπεύθυνους για τη μετάδοση του ιού τους επισκέπτες και γι αυτό έχει απαγορεύσει έκτοτε το επισκεπτήριο.

Αστυνομικοί θετικοί στο Α.Τ. Σκιάθου

Στο μεταξύ δύο είναι οι αστυνομικοί που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, στο Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου, μετά από την ιχνηλάτηση επαφών του δόκιμου αστυφύλακα που διαγνώστηκε θετικός στον ιό την Τετάρτη.

 

Μοιράσου το άρθρο: