Συναντήσεις Δημάρχου Βόλου – δημοτών Λεχωνίων και Αγ. Βλασίου
16 Οκτ 2020
Σε εξέλιξη εθελοντική αιμοδοσία στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας
16 Οκτ 2020

TTG: Στην μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού της Ιταλίας ο Δήμος Σκιάθου

Μοιράσου το άρθρο:

Ο Δήμος Σκιάθου συμμετείχε ως συνεκθέτης του ΕΟΤ, στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού TTG στο Ρίμινι της Ιταλίας, η οποία φέτος πραγματοποιήθηκε το διάστημα 14 με 16 Οκτωβρίου 2020. Η TTG είναι η μεγαλύτερη έκθεση που διοργανώνεται για τον τουρισμό στην Ιταλία και η μόνη που δεν ακυρώθηκε (λόγω COVID-19) μέχρι το τέλος του 2020. Ο Δήμος Σκιάθου είναι ο μόνος Δήμος της χώρας που συμμετείχε στην έκθεση.

Το Δήμο εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας, και ο Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων Διαμαντής Μαθηνός, όπου στις συναντήσεις με την Ivana Jelinic πρόεδρο των τουριστικών πρακτόρων της Ιταλίας, και την Valeria Rebasti Commercial Country Manager της αεροπορικής εταιρείας Volotea για την Νότια Ευρώπη, συζητήθηκαν οι επόμενες δράσεις για το 2021.

Έντονο ήταν το ενδιαφέρον από δημοσιογράφους για την προβολή της Σκιάθου, έτσι θα δρομολογηθούν ταξίδια εξοικείωσης το ερχόμενο καλοκαίρι με την υποστήριξη του Δήμου.

«Βασικός στόχος είναι η δυναμική παρουσία του προορισμού στο χάρτη της τουριστικής αγοράς, καθώς και η συστηματική προβολή του, τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και στις αγορές του εξωτερικού. Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει την προσπάθεια προβολής των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Σκιάθου και αξιοποιεί κάθε ενέργεια προβολής και ενίσχυσης του τουριστικού προϊόντος, ειδικά σε μία περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη. Συνεχίζουμε με πρόγραμμα, σκληρή δουλειά και ισχυρούς συνεργάτες για την τουριστική περίοδο του 2021. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Διευθύντρια του γραφείου του ΕΟΤ στην Ιταλία Κυριακή Μπουλασίδου για την εξαιρετική συνεργασία!» τόνισε ο Δήμαρχος Σκιάθου.

Μοιράσου το άρθρο: