Φορτηγό “ξήλωσε” φωτεινό σηματοδότη στο Βόλο – Από τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί
15 Οκτ 2020
Δύο κρούσματα covid-19 σε Σκιάθο και Σκόπελο
15 Οκτ 2020

Τον Φεβρουάριο το αναβληθέν Δ΄ Διεθνές Ιεροψαλτικό και Μουσικολογικό Συνέδριο

Μοιράσου το άρθρο:

Το διάστημα 7 έως 10 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί τελικά, το Δ’ Διεθνές Ιεροψαλτικό και Μουσικολογικό Συνέδριο που είχε προγραμματιστεί για τον περασμένο Ιούλιο και αναβλήθηκε εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Όπως ανακοινώθηκε από τον Τομέα Ψαλτικής και Μουσικολογίας της Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών Βόλου, το συνέδριο θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Ξενία στην Πορταριά Βόλου, με την προϋπόθεση βέβαια και πάλι ότι οι συνθήκες θα το επιτρέψουν.
Ως εκ τούτου, η προθεσμία για την υποβολή προτάσεων για ανακοινώσεις ή αναρτήσεις παρατείνεται ως την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020, ενώ η επιλογή των προτάσεων από την επιστημονική επιτροπή θα ολοκληρωθεί  ως την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα, που βρίσκεται στο σύνδεσμο
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScpuAsbPUINy1Av_1TDiIWHTArWdCec0cjWnbq777HQ86bfcA/viewform
Όπως ανακοινώθηκε, “επειδή ο αριθμός των ως τώρα υποβληθεισών προτάσεων είναι ήδη μεγάλος, σε περίπτωση υπέρβασης των χρονικών δυνατοτήτων του συνεδρίου, η Οργανωτική Επιτροπή επιφυλάσσεται είτε να τηρήσει σειρά προτεραιότητας είτε να παρατείνει τις ημέρες εργασιών του συνεδρίου”.

Μοιράσου το άρθρο: