Έκτακτη συνεδρίαση του ΣΟΠΠ στην Π.Ε Καρδίτσας μετά την έκδοση δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
12 Οκτ 2020
Η Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Κίνηση η νικήτρια των εκλογών της ΟΕΒΕΜ
13 Οκτ 2020

Συναγερμός στο δημαρχείο Βόλου – Και 2ο κρούσμα – Τεστ στους υπαλλήλους

Μοιράσου το άρθρο:

Και δεύτερη υπάλληλος του δήμου Βόλου εντοπίστηκε θετική στον κορονοϊό, όπως πληροφορήθηκε πριν από λίγο. Πρόκειται για υπάλληλο που εργάζεται σε κεντρική υπηρεσία του δήμου Βόλου και τις προηγούμενες ημέρες είχε συναντηθεί στο πλαίσιο υποχρεώσεών της ως δημοτική υπάλληλος, με τη γυναίκα που βρέθηκε θετική την περασμένη Παρασκευή.

Η γυναίκα που ένιωσε κάποια από τα συμπτώματα, έκανε  το τεστ σε ιδιωτικό εργαστήριο ενώ πλέον σε καραντίνα είναι όλα τα μέλη του υπηρεσιακού συμβουλίου όπου συναντήθηκαν τα μέχρι τώρα δύο διαπιστωμένα κρούσματα.

Ο δήμος Βόλου ήδη σήμερα προχώρησε σε απολύμανση τόσο του δημαρχείου όσο κι άλλων κτιρίων ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα προχωρήσει αύριο σε διενέργεια τεστ σε όλους τους υπαλλήλους μέσω της κλινικής «Άνασσα».

Υπενθυμίζεται ότι η ΔΑΣ ΟΤΑ έχει ζητήσει να γίνει πλήρη ενημέρωση των εργαζόμενων και απολύμανση όλων των δημοτικών κτιρίων και οχημάτων.

Μετά και τον εντοπισμό δεύτερου κρούσματος μόλυνσης από covid-19 σε υπάλληλο του Δήμου Βόλου, με απόφαση του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου αύριο Τρίτη, 13 Οκτωβρίου, από τις 7 το πρωί ειδικά υγειονομικά συνεργεία θα διενεργήσουν τεστ στους υπαλλήλους του Δήμου που εργάζονται στο κεντρικό κτήριο του Δημαρχείου και στο κτήριο Σπίρερ.

Μοιράσου το άρθρο: