Σοβαρά τραυματίστηκε νεαρός δικυκλιστής σε τροχαίο
28 Σεπ 2020
Επίσκεψη Χρ. Τριαντόπουλου στους νομούς Καρδίτσας, Μαγνησίας και Φθιώτιδας για τον συντονισμό στήριξης στους πλημμυροπαθείς
29 Σεπ 2020

Διαμαρτυρία του Αγροτικού Συλλόγου Αλμυρού για τις αποζημιώσεις

Μοιράσου το άρθρο:

Άμεση και ολόκληρη αποζημίωση των πληγέντων αγροτών, άμεση αποκατάσταση των έργων και δημιουργία σύγχρονων αντιπλημμυρικών έργων, απαιτεί ο Αγροτικός Σύλλογος Αλμυρού που καλεί σε κινητοποίηση. Την Τετάρτη στις 6 το απόγευμα, προγραμματίζει παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο Αλμυρού, κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Αγροτικός Σύλλογος: «Για μια ακόμη φορά γινόμαστε μάρτυρες της τεράστιας καταστροφής και απροστάτευτοι στα καιρικά φαινόμενα. Η τεράστια καταστροφή που συντελέστηκε δεν ήταν μοιραίο να συμβεί σαν αποτέλεσμα «απρόβλεπτων, ακραίων καιρικών συνθηκών». Στο Δήμο μας δεν έχει γίνει κανένα έργο συντήρησης – βελτίωσης των αγροτικών δρόμων, κανένα αντιπλημμυρικό έργο που να εγγυάται ότι θα πάμε στις αγροτικές μας δουλειές ασφαλείς. Έχουν διαχρονική ευθύνη οι φορείς του κράτους (υπουργεία, περιφέρεια, δήμος) που δεν έχουν πάρει όλα αυτά τα χρόνια απαραίτητα μέτρα προστασίας της περιοχής μας. Από τις πρόσφατες βροχές στον Δήμο Αλμυρού είδαμε την παραγωγή μας να χάνεται».

Μοιράσου το άρθρο: