Πρωτοβουλία πολιτών για παρατηρητήριο δυσοσμίας
16 Σεπ 2020
Χωρίς κρούσματα και σήμερα η Μαγνησία – 11 στην υπόλοιπη Θεσσαλία
16 Σεπ 2020

Εργασίες κλαδονομής σε όλο το οδικό δίκτυο της Π.Ε. Καρδίτσας

Μοιράσου το άρθρο:

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κλαδονομής σε όλο το οδικό δίκτυο της Π.Ε Καρδίτσας, με στόχο την ενίσχυση της ασφάλειας στις μετακινήσεις των κατοίκων και τη μεταφορά προϊόντων.

Θέμα το οποίο χαρακτήρισε εξαιρετικά σημαντικό ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας, Κωστής Νούσιος, αναφέροντας: “Η άρση της επικινδυνότητας και η εξασφάλιση όσο το δυνατόν ευνοϊκών συνθηκών στην οδική συμπεριφορά αποτελεί για μας προτεραιότητα. Η αυτοφυής βλάστηση και η μη ελεγχόμενη ανάπτυξη της χλωρίδας σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου της Καρδίτσας, εγκυμονεί κινδύνους, αφού περιορίζει την ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς, “εισβάλλοντας” πολλές φορές μέσα στο οδόστρωμα. Γι’ αυτό σε συνεργασία με τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων προχωρούμε σε εργασίες κλαδονομής με τρία συνεργεία να σαρώνουν όλο το οδικό δίκτυο σε μια εργολαβία ύψους 240.000 ευρώ. Κλαδεκτομές, αποψίλωση χόρτων και θάμνων και απομάκρυνση των υλικών αυτών, δημιουργούν μια άλλη εικόνα στη διαμόρφωση των πρανών του οδικού δικτύου’’.
Και συμπλήρωσε: “Βασική αρχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της πολιτικής του Περιφερειάρχη, Κώστα Αγοραστού, είναι να είμαστε ωφέλιμοι και αποτελεσματικοί στην καθημερινότητα των πολιτών. Με παρεμβάσεις ουσίας που διευκολύνουν, αναβαθμίζουν και εξυπηρετούν τις καθημερινές ανάγκες’’.

Μοιράσου το άρθρο: