Τρεις νέες περιπτώσεις επιμόλυνσης με κορονοϊό στη Θεσσαλία, καμία στη Μαγνησία
11 Σεπ 2020
Δωρεάν παραχώρηση βιβλίων Μαγνησιωτών συγγραφέων σε σχολεία από την ΠΕΜΣ
11 Σεπ 2020

Βόλος: Στο αρχείο ως αβάσιμες οι μηνύσεις σε βάρος του προέδρου του Γηροκομείου

Μοιράσου το άρθρο:

Αβάσιμες αποδείχθηκαν όλες οι καταγγελίες εναντίον του προέδρου του Γηροκομείου Παύλου Πάνου και μπήκαν στο αρχείο.  Ο ίδιος δηλώνει πως δεν θα αφήσει κανέναν  υποβολιμαίο συκοφαντικό ισχυρισμό αναπάντητο. Ανάφερε ότι ζήτησε και έλαβε  αντίγραφα της ποινικής δικογραφίας που αρχειοθετήθηκε και έδωσε  εντολή στους νομικούς του συμβούλους για την υποβολή μηνύσεων και την άσκηση αγωγών, για την τιμωρία όλων όσοι τον κατηγόρησαν και την αποκατάσταση της τεράστιας ηθικής βλάβης που έχει υποστεί. Αυτός ο «χορός» θα κρατήσει μέχρι τέλους”, δηλώνει.

Η δήλωση του Παύλου Πάνου αναφέρει μεταξύ άλλων:

“Τα τελευταία χρόνια έχω γίνει στόχος πολλαπλών, δυσφημιστικών, συκοφαντικών και ανυπόστατων καταγγελιών, οι οποίες ξεκίνησαν από πρώην εργαζόμενο του Ιδρύματος, ο οποίος απολύθηκε επειδή δεν ασκούσε σωστά τα καθήκοντα του. Οι καταγγελίες είχαν να κάνουν με δήθεν παράνομες δικές μου συναλλαγές με το Ίδρυμα, εικονικά τιμολόγια και παράνομο πλουτισμό μου. Στην προσπάθεια του αυτή βρήκε πρόθυμους συμμάχους τον Δήμαρχο Βόλου, έτερο πρώην εργαζόμενο στο Ίδρυμα και πρώην μέλος του Δ.Σ. Όλοι αυτοί τα τελευταία χρόνια (για τους δικούς τους ιδιοτελείς λόγους ο καθένας), επιδοθήκαν σε μπαράζ καταγγελιών και αναφορών στην Εισαγγελία, στο ΣΔΟΕ, στο Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας και κάθε άλλο ελεγκτικό μηχανισμό. Παράλληλα φρόντιζαν ανά τακτά χρονικά διαστήματα να τροφοδοτούν τον τοπικό Τύπο με αντίστοιχα δημοσιεύματα, παρουσιάζοντας με στην κοινή γνώμη ως απατεώνα, δολοπλόκο, διεφθαρμένο, ανήθικο, αμαυρώνοντας την όλη προσπάθεια που έχω κάνει για το Γηροκομείο Βόλου. Όλα αυτά τα χρόνια έκανα υπομονή, έχοντας καθαρή συνείδηση και εμπιστοσύνη στους θεσμούς και στα ελεγκτικά όργανα.

Απέφυγα να κάνω την οποιαδήποτε σχετική δήλωση, θέλοντας να ενημερώσω πρώτα θεσμικά το Δ.Σ. Σήμερα ωστόσο πληροφορήθηκα ότι ο κ. Μπέος, υποκινούμενος προφανώς από τρίτους, απευθύνθηκε εκ νέου στον Εισαγγελέα, καταθέτοντας και πάλι στοιχεία προκειμένου να ελεγχθώ και πάλι… Τα αποτελέσματα των ελέγχων τα θεωρώ και προσωπική μου δικαίωση, για τον αγώνα και τις προσωπικές θυσίες που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια για να μείνει το Ίδρυμα ανοικτό. Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου για την εμπιστοσύνη και την στήριξη των προσπαθειών μας. Έχω αμέριστη εμπιστοσύνη στις Αρχές και στη Δικαιοσύνη για οποιοδήποτε μελλοντικό έλεγχο”.

 

Μοιράσου το άρθρο: