Τέσσερα πρόστιμα για μη χρήση μάσκας στη Μαγνησία
13 Αυγ 2020
Βόλος: Αναβάλλεται η εκδήλωση τιμής στον Γιάννη Μπόνο
13 Αυγ 2020

Δρομολόγια για τους προσκυνητές στον Άγιο Λαυρέντιο θα εκτελέσει το Υπεραστικό ΚΤΕΛ

Μοιράσου το άρθρο:

Η ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Ν. Μαγνησίας Α.Ε., εξυπηρετώντας το επιβατικό κοινό, θα πραγματοποιήσει και φέτος έκτακτα δρομολόγια για τον Άγιο Λαυρέντιο, προκειμένου να μεταφέρει τους προσκυνητές στην πανήγυρη του Αγ. Αποστόλου του Νέου στις 15 και στις 16 Αυγούστου από τις έξι το πρωί έως και αργά το βράδυ.

Η αναχώρηση και η επιστροφή των λεωφορείων θα γίνεται από την οδό Πλαστήρα στον Άναυρο, πλησίον του Αστικού ΚΤΕΛ σύμφωνα με τον πίνακα δρομολογίων.
Τονίζεται ότι θα τηρηθούν αυστηρά τα προβλεπόμενα από τον νόμο μέτρα για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού. Τα λεωφορεία θα δρομολογούνται με
τον προβλεπόμενο αριθμό επιβατών, ενώ όλοι οι επιβάτες υποχρεούνται να φορούν μάσκα προστασίας προσώπου εντός του λεωφορείου.
“Φέτος, ο εορτασμός του Αγίου Αποστόλου του Νέου στον Άγιο Λαυρέντιο θα είναι διαφορετικός υπό τις συνθήκες που επιτάσσει η πανδημία του κορωνοϊού και οφείλουμε όλοι να επιδείξουμε υπευθυνότητα, υπομονή και προσοχή ως προς την τήρηση των μέτρων πρόληψης”, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η “ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών”.

Μοιράσου το άρθρο: