Δ. Κολυνδρίνη: Ανάγκη μεταφοράς της Μ.Μ.Α. σε μόνιμο χώρο
10 Αυγ 2020
Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Νέας Αγχιάλου στο Εθνικό Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς
10 Αυγ 2020

Πέντε νέα κρούσματα covid-19 στη Μαγνησία

Μοιράσου το άρθρο:

Πέντε νέα κρούσματα covid-19 καταγράφηκαν σήμερα στη Μαγνησία, εκ των οποίων ένα ορφανό. Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Συντονιστικού Οργάνου  της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19,

-Στην περιοχή της Λάρισας

Καταγράφηκαν τέσσερα νέα κρούσματα  Covid-19. Τα 2 αφορούν παραθεριστές που επέστρεψαν από νησί των Κυκλάδων το ένα κι από την Πιερία το άλλο. Το 1  αποτελεί στενή επαφή γνωστού κρούσματος (5.8.2020), ενώ υπάρχει 1 ακόμη το οποίο νοσηλεύεται.

-Στην περιοχή του Βόλου

Καταγράφηκαν τέσσερα νέα κρούσματα Covid-19 στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου. 1 αποτελεί στενή επαφή κρούσματος (6.8.2020), ενώ 1 ακόμη αποτελεί στενή επαφή της συρροής κρουσμάτων στο Στεφανοβίκειο. Επιπρόσθετα, 1 ακόμη κρούσμα είναι στενή επαφή άλλου κρούσματος (6.8.2020), ενώ τέλος 1 θεωρείται «ορφανό».

-Στην περιοχή της Σκοπέλου

Καταγράφηκε ένα νέο κρούσμα Covid-19 στην ευρύτερη περιοχή της Σκοπέλου. Το κρούσμα προσήλθε για εξέταση μετά από συμπτωματολογία.

Επιπλέον, σήμερα, μετά από συνεννόηση  και αίτημα της αντιπεριφερειάρχη Δωροθέας Κολυνδρίνη  προς τον ΕΟΔΥ θα γίνει δειγματοληπτικός έλεγχος σε περίπου 30 εργαζόμενους της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας για covid 19. Την επόμενη μέρα θα γίνει το ίδιο στο χώρο της Επιθεώρησης Εργασίας .Αν ο αριθμός των ενδιαφερομένων εργαζομένων είναι μεγαλύτερος θα γίνει νέος έλεγχος την επόμενη εβδομάδα

Μοιράσου το άρθρο: