Άφαντος ο 52χρονος Ρουμάνος δύτης στην Αλόννησο
27 Ιούλ 2020
Επιχείρηση για να σωθεί το δάχτυλο 12χρονου που σφήνωσε σε fidget spinner
27 Ιούλ 2020

“Ψυχίατρος Τυπάλδος” – το νέο βιβλίο του Γ. Κατσούλα

Μοιράσου το άρθρο:

Ο συγγραφέας Γιώργος Κατσούλας κυκλοφόρησε το νέο του αστυνομικό μυθιστόρημα «Ψυχίατρος Τυπάλδος». Ο ίδιος κατάγεται από την πόλη της Καρδίτσας και δραστηριοποιείται πέρα από την συγγραφή και στον χώρο της τηλεόρασης, ενώ μάλιστα έχει διακριθεί σε αρκετούς λογοτεχνικούς διαγωνισμούς. Θα ακολουθήσουν δύο μεγάλες παρουσιάσεις τόσο σε Αθήνα όσο και Καρδίτσα.
Περισσότερο ένα φιλοσοφικό θρίλερ, μια πραγματεία πάνω στη θεωρία του υπεράνθρωπου, ένας στοχασμός πάνω στην «Υψενική» και «Νιτσεϊκή» φιλοσοφία, παρά ένα καταιγιστικό αστυνομικό με συνεχείς ανατροπές και υπερβολές, το μυθιστόρημα του Γιώργου Κατσούλα επικεντρώνεται στο χαρακτήρα του Ψυχιάτρου Τυπάλδου, ενός αυτιστικού γιατρού με σύνδρομο Άσπεργκερ και παρακολουθεί βήμα βήμα την πορεία του για τη σύλληψη ενός παιδεραστή.
Ο Γιώργος Κατσούλας, γεννήθηκε στις 16-2-1981 στην Αθήνα όπου ζει και εργάζεται. Είναι διαγνωσμένος με αυτισμό υψηλής λειτουργικότητας και στη συγγραφή είναι αυτοδίδακτος. Έχει πάρει μέρος σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και έχει δεκάδες βραβεία, με κυριότερα το Α΄ βραβείο από τον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός» για το θεατρικό του «Παραδώστε τους Αντιστασιακούς» και το Α΄ βραβείο από την «Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών για το θεατρικό του «Ψυχή από ατσάλι», που αναφέρεται στα βασανιστήρια της Μακρονήσου. Έχει παρακολουθήσει on line masterclass σεναρίου με τον Ντέιβιντ Μάμετ και τον Άαρον Σόρκιν και δουλεύει σαν διαλογογράφος σε σειρές. Επίσης έχει κάνει σεμινάρια υποκριτικής στην κάμερα και είχε έναν μικρό ρόλο στο σίριαλ «Κόκκινο ποτάμι».

Μοιράσου το άρθρο: