Στον Διοικητή του ΟΑΕΔ τα ζητήματα του νέου οικισμού και του βρεφονηπιακού
24 Ιούλ 2020
Εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης σε δασώδη περιοχή του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα
25 Ιούλ 2020

Θετικοί στον κορονοϊό ο πατέρας και τα δύο παιδιά της συνεργάτιδας του δημάρχου Βόλου

Μοιράσου το άρθρο:

Θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν τρία άτομα από το στενό συγγενικό περιβάλλον της 25χρονης συνεργάτιδας του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, που εμφάνισε συμπτώματα πριν τρεις μέρες και διαγνώσθηκε με κορονοϊό, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μιας ευρύτατης έκτασης ιχνηλάτισης των επαφών της, τόσο στο οικογενειακό της περιβάλλον, όσο και στο Δημαρχείο.

Ειδικότερα, από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αναφοράς στη Λάρισα, επιβεβαιώθηκε ότι θετικοί στον ιό είναι τόσο ο πατέρας της 25χρονης, όσο και τα δύο της παιδιά, ηλικίας 3 ετών το ένα και το άλλο μόλις λίγων μηνών.

Τόσο τα παιδιά, όσο και ο πατέρας της 25χρονης βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό με την κατάσταση της υγείας τους να είναι καλή.

Να σημειωθεί ότι συνολικά ελέγχθηκαν 13 άτομα από το συγγενικό περιβάλλον της 25χρονης και άλλα 99 που σχετίζονται με επαφές της στο χώρο δουλειάς της, στο Δημαρχείο Βόλου. Από την ιχνηλάτηση αυτή, λίγο νωρίτερα βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό, ακόμη ένα άτομο και συγκεκριμένα πολίτης που είχε έρθει σε επαφή με τη νεαρή γυναίκα στο Δημαρχείο.

Μοιράσου το άρθρο: