Έλεγχοι σε εγκαταστάσεις εξυπηρέτησης οχημάτων
14 Ιούλ 2020
Συνελήφθη για κατοχή ποσότητας κάνναβης
14 Ιούλ 2020

Νέοι χώροι και επιπλέον ώρες για τις εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών

Μοιράσου το άρθρο:

Ο προγραμματισμός των εξετάσεων των υποψηφίων οδηγών με ασφάλεια λόγω covid 19, αλλά και οι χώροι εξέτασής τους, ήταν μεταξύ των θεμάτων που συζήτησαν με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων, Δωροθέα  Κολυνδρίνη, εκπρόσωποι του Σωματείου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Μαγνησίας.

Από τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, ήταν, ο προγραμματισμός εξετάσεων των υποψηφίων οδηγών.  Για την επιτάχυνση των διαδικασιών αποφασίσθηκε, πλέον των προγραμματισμένων εξετάσεων, να πραγματοποιούνται οι εξετάσεις και μια μέρα την εβδομάδα εντός ωραρίου των υπαλλήλων της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας. Από κοινού συμφώνησαν στον σχεδιασμό ενός πλαισίου, προκειμένου λόγω των καθυστερήσεων που παρατηρήθηκαν εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19, να προχωρήσουν ακόμη πιο γρήγορα οι σχετικές διαδικασίες που απαιτούνται για την πραγματοποίηση των εξετάσεων.

Συζήτηση έγινε επίσης για την εύρεση νέου χώρου, όπου θα πραγματοποιούνται οι εξετάσεις, με τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει αρχικά για τις προδιαγραφές του χώρου και εν συνεχεία να καταλήξουν για την ακριβή τοποθεσία.

Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κολυνδρίνη τόνισε από την πλευρά της, ότι “υπάρχει μια πολύ καλή συνεργασία με το Σωματείο, υπάρχει κατ’ ιδίαν συζήτηση σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να επιλύονται ζητήματα προς όφελος των πολιτών και δη των οδηγών και των υποψηφίων οδηγών».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο: