Μαίνεται φωτιά σε πουρνάρια στη Νεράιδα Αλμυρού
13 Ιούλ 2020
Σοκ: Μητέρα βρήκε νεκρό το 27χρονο παιδί της
14 Ιούλ 2020

Νέο απορριμματοφόρο για το δήμο Σκιάθου

Μοιράσου το άρθρο:

Ο δήμος Σκιάθου αγόρασε ένα καινούργιο δορυφορικό απορριμματοφόρο όχημα τύπου πρέσσας 4κ για την αποτελεσματικότερη αποκομιδή και διαχείριση των απορριμμάτων.  Η τελευταία ενέργεια αναφορικά με την ενίσχυση των οχημάτων της Υπηρεσίας Καθαριότητας πραγματοποιήθηκε το 2017 με την αγορά ενός μικρού απορριμματοφόρου τύπου porter.

Ο  στόλος των οχημάτων της καθαριότητας ανανεώνεται συνεχώς τον τελευταίο διάστημα και η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου με την καθοδήγηση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος, Γιάννη Γιαννίτση, εργάζεται με οργάνωση, και προγραμματισμό  για να έχει η Σκιάθος την εικόνα που της αξίζει, με τη συνεργασία του Προϊσταμένου της Υπηρεσίας Καθαριότητας Δρ Δασολόγου Βασίλη Ταμπάκη.

Ο Δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας, τονίζει ότι «η καθαριότητα του νησιού και η προστασία του περιβάλλοντος είναι κοινωνικά αγαθά και επιτυγχάνονται με τη συνεχή συνεργασία των πολιτών και του Δήμου. Ως εκ τούτου ο Δήμος θα εργαστεί σκληρά και με υπευθυνότητα για να επιτευχθεί ο στόχος. Είμαστε σίγουροι ότι με την από κοινού προσπάθεια θα πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον τόπο μας.»

Μοιράσου το άρθρο: