Ερευνητικό πρόγραμμα 5 εκ. ευρώ για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
14 Ιούλ 2020
Πιστοποίηση προπτυχιακού του Τμήματος Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος του Π.Θ.
15 Ιούλ 2020

Κέντρο Κοινότητας αποκτά η Σκιάθος με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ

Μοιράσου το άρθρο:

Κέντρο Κοινότητας αποκτά το νησί της  Σκιάθου καθώς με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού, εντάσσεται στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020, η χρηματοδότηση λειτουργίας του Κέντρου για την επόμενη διετία, με συνολικό προϋπολογισμό 65.500  ευρώ.

«Σε συνεργασία με το δήμαρχο Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα, δημιουργούμε μια σύγχρονη δομή για την εξυπηρέτηση των κατοίκων του νησιού, που μέχρι σήμερα αναγκάζονταν να μετακινηθούν στο  Κέντρο Κοινότητας της Σκοπέλου ή σε άλλες ανάλογες υπηρεσίες, προκειμένου να διεκπεραιώσουν υποθέσεις τους», δήλωσε ο κ. Αγοραστός.

«Ο Δήμος Σκιάθου είναι  ο ένας από τους δύο  δήμους της Περιφέρειας Θεσσαλίας στους οποίους δεν λειτουργούσε μέχρι σήμερα Κέντρο Κοινότητας, με σημαντικές συνέπειες για τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου. Με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020, καλύπτουμε το κενό με μια σύγχρονη δομή και διασφαλίζουμε τη λειτουργία της για την επόμενη διετία, σε εναρμόνιση με την περίοδο εξασφαλισμένης λειτουργία όλων των Κέντρων Κοινότητας που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια στη Θεσσαλία», πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης.

 

Μοιράσου το άρθρο: