Δυνατοί άνεμοι και το μπλέξιμο ενός σχοινιού ακινητοποίησε ιστιοφόρο σε όρμο της Σκοπέλου
8 Ιούλ 2020
ΔΕΥΑΜΒ: Κλειστή η λεωφόρος Αθηνών στο ύψος της γέφυρας “Αλυγαρορέματος”
9 Ιούλ 2020

Τροχαίο με τραυματισμό 14χρονου-Με αγροτικό μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής

Μοιράσου το άρθρο:

Ένας 14χρονος, σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι, μετά από τροχαίο που είχε με το δίκυκλο μοτοποδήλατό του στο δρόμο Αργαλαστής- Τρικερίου, μεταφέρθηκε στην καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου. Το ασθενοφόρο ήταν  διαθέσιμο σαν όχημα, δεν υπήρχε όμως βάρδια για οδηγό.

Το τροχαίο έγινε λίγο μετά από τις 9 το βράδυ, κοντά στο Τρίκερι, όταν ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, που οδηγούσε ένας νεαρός και επέβαινε ένας άλλος φίλος του, εξετράπη κάτω από άγνωστες συνθήκες από την πορεία του και ανετράπη. Στο δίκυκλο επέβαιναν ένας 14χρονος  και ένας 17χρονος και σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώτος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, ενώ ο δεύτερος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας για προληπτικούς λόγους. Ένα από τα δυο παιδιά ειδοποίησαν για το τροχαίο ζητώντας βοήθεια από συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο και τους μετέφερε μέχρι το Χόρτο, αφού λίγη ώρα μετά τις 10 έφτασε ασθενοφόρο από το Βόλο, διότι δεν υπήρχε οδηγός να οδηγήσει το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής .

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 14χρονος που τραυματίστηκε στο κεφάλι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου  δυο και πλέον ώρες από τον τραυματισμό του και αμέσως τον ανέλαβαν οι χειρουργοί, που διαπίστωσαν κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Μοιράσου το άρθρο: