ΔΕΥΑΜΒ: Κλειστή η λεωφόρος Αθηνών στο ύψος της γέφυρας “Αλυγαρορέματος”
9 Ιούλ 2020
Παρουσίαση της πορείας των έργων στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας – Απείχε η μείζων μειοψηφία
9 Ιούλ 2020

Την περαιτέρω στελέχωση του ΚΥ Αργαλαστής ζητάει ο Χ. Μπουκώρος

Μοιράσου το άρθρο:

Με αφορμή το χθεσινό περιστατικό με τον τραυματισμό των δυο παιδιών στον Τρίκερι, o βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος είχε σήμερα το πρωί εκτενή επικοινωνία με τον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Φώτη Σερέτη.

Ο βουλευτής ζήτησε την περαιτέρω στελέχωση του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής που εξυπηρετεί ολόκληρη την περιοχή του Νοτίου Πηλίου.

Η ανταπόκριση του Διοικητή ήταν άμεση, διευκρινίζοντας ό τι από εικοσαημέρου η 5η Υ.ΠΕ. έχει ζητήσει τη στελέχωση με πλήρωμα οδηγών ασθενοφόρων για 14 Κέντρα Υγείας, μεταξύ των οποίων και αυτό της Αργαλαστής, με δικούς της οικονομικούς πόρους μέσω της λίστας προσωπικού. Η εκτίμηση του Διοικητή είναι ότι η θέση θα καλυφθεί άμεσα, ενώ πρόσθεσε ότι η συγκεκριμένη θέση είχε προκηρυχθεί και στο παρελθόν, χωρίς όμως να έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον. Επίσης, διαβεβαίωσε τον βουλευτή ότι το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής θα στελεχωθεί και με νοσηλευτικό προσωπικό.

Αναφορικά με το χθεσινό περιστατικό, ο Διοικητής ενημέρωσε τον βουλευτή ότι αμέσως μετά τον τραυματισμό των παιδιών, έσπευσε στο σημείο ο αγροτικός ιατρός Τρικερίου για την περίθαλψη τους, ο οποίος μάλιστα συνόδευσε τα παιδιά με το αυτοκίνητο μέχρι και το Χόρτο, όπου μετεπιβιβάστηκαν στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που είχε φθάσει από τον Βόλο.

Μοιράσου το άρθρο: