Πικετοφορία της ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ την Παρασκευή
1 Ιούλ 2020
Δ. Κολυνδρίνη: Σύντομα δημοπρατείται το έργο του Βιολογικού στα Καλά Νερά
1 Ιούλ 2020

Η Εύα Κασιάρου μιλά για το βιβλίο της στην ΕΡΤ Βόλου

Μοιράσου το άρθρο:

Με φωνές, τιμωρίες και παράλογες απαιτήσεις η κυρία Κατερίνα Στριμμένου, γνωστή και ως η κυρία «όνομα και πράγμα», προσπαθεί να τιθασεύσει τους μαθητές της. Όλοι την τρέμουν. Ακόμα και οι γονείς. Στα γενέθλιά της τα παιδιά, για να την καλοπιάσουν, της προσφέρουν μια ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα. Μα, ακόμα και τότε, η αντίδρασή της δεν είναι αυτή που περίμεναν!

Υπάρχει τρόπος, άραγε, οι μαθητές της, με αρχηγό τον Μανόλη Κουλούρη ή Μαυροπόδη, να την κάνουν να αλλάξει; Τι ρόλο μπορεί να παίξουν μια γάτα και μια αράχνη; Πού οφείλεται η συμπεριφορά της δασκάλας; Τι συμβαίνει, τελικά, με την κυρία Στριμμένου;

Ένα βιβλίο για τη συγγνώμη και την αξία της στη ζωή μας, για τα μικρά ή τα μεγάλα ανεξίτηλα σημάδια που δεν μας αφήνουν να χαιρόμαστε όσα πραγματικά έχουν σημασία.

Η συγγραφέας Εύα Κασιάρου μίλησε στη Βίκυ Καποτά, στο πλαίσιο της εκπομπής “Η ομορφιά της τέχνης και του λόγου”, για το ολοκαίνουργο βιβλίο της που κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ και έχει τίτλο”Τί συμβαίνει με την κυρία Στριμμένου;”

 

 

Μοιράσου το άρθρο: