Πανελλαδική κινητοποίηση την Κυριακή στην κορυφή της Νιάλας
1 Ιούλ 2020
Πικετοφορία της ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ την Παρασκευή
1 Ιούλ 2020

Ερώτηση Κ. Παπανάτσιου για ελλείψεις και εκσυγχρονισμό του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής

Μοιράσου το άρθρο:

Ερώτηση σχετικά με τις ελλείψεις προσωπικού και τον απαραίτητο εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής κατέθεσε η Βουλευτής Μαγνησίας Κατερίνα Παπανάτσιου προς τον Υπουργό Υγείας.
Όπως αναφέρει στην ερώτηση της η Βουλευτής, το Κέντρο Υγείας, που εξυπηρετεί πολίτες από την περιοχή της Αγριάς έως το Τρίκερι, είναι υποστελεχωμένο σε διασώστες- πλήρωμα ασθενοφόρου και διοικητικούς υπαλλήλους με αποτέλεσμα να παρεμποδίζεται η εύρυθμη λειτουργία του.
Παραθέτει επίσης, το πρόβλημα της έλλειψης ειδικού χώρου υποδοχής εκτός κτιρίου (isobox) για την διαλογή των ασθενών και την διαχείριση ύποπτων κρουσμάτων κορονοϊού, αλλά και της μη λειτουργίας του οδοντιατρείου εδώ και ένα έτος, διότι λείπουν οι απαραίτητες χειρολαβές, με αποτέλεσμα η περιοχή του Νοτίου Πηλίου να εξυπηρετείται μόνο από ιδιώτες.
Η κα Παπανάτσιου επισημαίνει ότι το κτίριο που είναι κατασκευασμένο τη δεκαετία του ΄80, χρήζει μηχανολογικού εκσυγχρονισμού και ενεργειακής αναβάθμισης, έτσι ώστε να μειωθεί σημαντικά το κόστος των δαπανών συντήρησης και θέρμανσης.

 

Μοιράσου το άρθρο: