Αναβαθμίζεται η Δημόσια Βιβλιοθήκη Ζαγοράς
28 Ιούν 2020
Συμβολική διαμαρτυρία εκπαιδευτικών στην παραλία
28 Ιούν 2020

Συνάντηση εργασίας για την ενίσχυση αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών

Μοιράσου το άρθρο:

Κοινή συνάντηση εργασίας των Αστικών και Υπεραστικών Συγκοινωνιών Βόλου πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 27 Ιουνίου, στα γραφεία των Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου με τον Γενικό Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών κ. Χρήστο Τριαντόπουλο.

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η ενίσχυση των συγκοινωνιών, αστικών και υπεραστικών, από την κυβέρνηση σε όλους τους τομείς, καθώς οι συγκοινωνίες ήταν ένας από τους κλάδους που συνέχισαν το έργο τους καθ’ όλη την διάρκεια της καραντίνας έχοντας ζημία της τάξης του 90%, ενώ και με την λήξη της καραντίνας και την επιστροφή στην κανονικότητα η ζημία συνεχίζει να αγγίζει το 60%.

Πιο συγκεκριμένα, τόσο ο κ. Ευαγγελινός όσο και ο κ. Κολυνδρίνης έθεσαν στον κ. Τριαντόπουλο, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των μεταφορών, όχι μόνο στην Μαγνησία αλλά ευρύτερα, και συνεργάστηκαν διεξοδικά για την αντιμετώπιση τους, ενώ αναφέρθηκαν και στα τεχνικά προβλήματα που προέκυψαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα αναφορικά με την καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, η  καταβολή της οποίας δεν προβλεπόταν στα λεωφορεία με τη νομική μορφή της «Κοινωνίας». Ωστόσο μετά από την συνεργασία με τον κ. Τριαντόπουλο βρέθηκε λύση και τις προηγούμενες ημέρες καταβλήθηκε η πρώτη δόση στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Ο κ. Τριαντόπουλος ενημέρωσε τους εκπροσώπους των αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών πως συνεχίζεται η επεξεργασία μέτρων και λύσεων για την στήριξη επιχειρήσεων, ιδιοκτητών και εργαζομένων στον κλάδο των μεταφορών, όπως και σε όλους τους κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος των Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου κ. Νίκος Ευαγγελινός, ο πρόεδρος των Υπεραστικών Συγκοινωνιών Μαγνησίας κ. Δημήτρης Κολυνδρίνης, ο νομικός σύμβουλος των Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου κ. Χρήστος Στρατηγόπουλος καθώς και μέλη της διοίκησης των Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου.

Μοιράσου το άρθρο: