Ομαλά και με μεγάλη συμμετοχή σήμερα οι Πανελλαδικές αποφοίτων ΓΕΛ
24 Ιούν 2020
Την ενεργειακή αναβάθμιση του Δημαρχείου Αργιθέας χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας
24 Ιούν 2020

«Πρωτοβουλία» για τη Θεσσαλία: Παρουσίαση αποτελεσμάτων ανάλυσης τοπικών τροφίμων

Μοιράσου το άρθρο:

Η Περιφερειακή Αυτοδιοικητική Κίνηση «Πρωτοβουλία» θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων ανάλυσης ποιότητας τοπικών προϊόντων, από παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής της Καρδίτσας. Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 25/6/2020 και ώρα 7:00μ.μ. στον εσωτερικό χώρο του αναψυκτηρίου στο άλσος Παυσιλύπου.
Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και περιφερειακός σύμβουλος της Περιφερειακής Αυτοδιοικητικής Κίνησης «Πρωτοβουλία» για τη Θεσσαλία, κ. Δημήτρης Κουρέτας. Η θεματική της εκδήλωσης, όπως προαναφέρθηκε, αφορά στην παρουσίαση αποτελεσμάτων που προέκυψαν από αναλύσεις τοπικών τροφίμων, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο εργαστήριο Φυσιολογίας Ζωικών Οργανισμών του Τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και μάλιστα πραγματοποιείται στο πλαίσιο μιας σειράς εκδηλώσεων που αφορούν στην ανάδειξη της ποιότητας τοπικών προϊόντων από μικρούς παραγωγούς της περιοχής.
Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση με το κοινό, κατά τη διάρκεια της οποίας θα συζητηθεί η μεθοδολογία μέσω της οποίας θα μπορούσε να βοηθηθεί ο παραγωγός, ώστε να αυξήσει την προστιθέμενη αξία των προϊόντων του.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Μοιράσου το άρθρο: