Στο πολεμικό αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου ο υποστράτηγος Μ. Αποστολίδης
24 Ιούν 2020
«Πρωτοβουλία» για τη Θεσσαλία: Παρουσίαση αποτελεσμάτων ανάλυσης τοπικών τροφίμων
24 Ιούν 2020

Ομαλά και με μεγάλη συμμετοχή σήμερα οι Πανελλαδικές αποφοίτων ΓΕΛ

Μοιράσου το άρθρο:

Στο 97,12% κυμάνθηκε το ποσοστό συμμετοχής των υποψηφίων μαθητών από τα ΓΕΛ με το νέο σύστημα στις σημερινές πανελλαδικές εξετάσεις και στο 80,26% με το παλιό.

Τα μαθήματα στα οποία εξετάστηκαν ήταν της Ιστορίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και της Πληροφορικής για την Ο. Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής με το Νέο Σύστημα και στα μαθήματα της Ιστορίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον για την Ο. Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους μαθητές των ΓΕΛ ολοκληρώνονται την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 με το μάθημα της Χημείας για τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας και το μάθημα της Οικονομίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής με το Νέο Σύστημα. Με το Παλαιό Σύστημα οι μαθητές θα εξεταστούν στο μάθημα της Χημείας της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και στο μάθημα των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τα ΕΠΑΛ συνεχίζονται αύριο Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020 με τα μαθήματα Ηλεκτροτεχνία 2, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ (ΜΕΚ ΙΙ), Υγιεινή, και Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ).

Μοιράσου το άρθρο: