Ολοκληρώνονται οι παρεμβάσεις της Π.Ε Καρδίτσας στην Ε.Ο Καρδίτσας –Λάρισας
23 Ιούν 2020
Αχ. Μπέος: Η μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων SRF θα γίνει
23 Ιούν 2020

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Ανάπλαση της παραλιακής ζώνης του λιμανιού της Σκοπέλου

Μοιράσου το άρθρο:

Στην ανάπλαση της παραλιακής ζώνης του λιμανιού της Σκοπέλου προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο Περιφερειάρχης, Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου, προϋπολογισμού 920.000 ευρώ.
«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας το πρώτο τετράμηνο του 2020 είναι η πρώτη Περιφέρεια στη χώρα μεταξύ του συνόλου των Περιφερειών και των Δήμων σε δημοπρατήσεις έργων. Έχουμε 38 δημοπρατήσεις έργων συνολικού προϋπολογισμού 49.117. 352 ευρώ. Σε συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Β. Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους, και τις υπηρεσίες μας προχωράμε στην υλοποίηση ενός έργου ουσίας που αλλάζει την εικόνα του λιμανιού της Σκοπέλου» δήλωσε ο Περιφερειάρχης, προσθέτοντας πως σε συνεργασία με τον προηγούμενο Δήμαρχο Χρήστο Βασιλούδη ενέταξαν το έργο στο Πρόγραμμα Δημοσιών Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Στην υπογραφή τη σύμβασης παρέστησαν η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο Αντιπεριφερειάρχης, Πολιτικής Προστασίας, Μεταφορών και Επικοινωνιών Γρηγόρης Ιγγλέσης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Κίτσιος.

Μοιράσου το άρθρο: