Σε Ξάνθη και Κομοτηνή σήμερα ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ-Δύο νέα κρούσματα στη Θεσπρωτία (live+video)
23 Ιούν 2020
Συνέχεια Πανελλαδικών για υποψήφιους των ΕΠΑΛ-Θέματα και απαντήσεις από το ert.gr
23 Ιούν 2020

Πολιτικές αντιδράσεις και αντιπαραθέσεις προκαλεί το ηχητικό του Σ. Μιωνή (video+audio)

Μοιράσου το άρθρο:

Θύελλα αντιδράσεων σε πολιτικό επίπεδο έχει προκαλέσει το ηχητικό απόσπασμα που κατέθεσε στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνή, από συνομιλία που είχε τον Μάιο του 2016, με τον πρώην υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά, o οποίος φέρεται να λέει ότι ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος είχε δική του ατζέντα και ότι κάποιοι έβγαζαν πολλά λεφτά. Σήμερα καταθέτει για τέταρτη ημέρα στην Προανακριτική ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Ο επιχειρηματίας παντως επαναλαμβάνει, ότι ο κ. Παππάς δεν είχε καμία σχέση με οποιαδήποτε υπόθεση εκβίασης, αναφέρει ωστόσο, ότι τον προέτρεψε να καταθέσει ο δικηγόρος Σταύρος Παπασταύρου εναντίον της συζύγου του κ. Μητσοτάκη.
«Δεν προκύπτει να κληθεί εκ νέου ο κ. Παππάς στην Επιτροπή, το ποιοι έβγαλαν λεφτά προκύπτει. Προσπαθούμε για ένα κοινό πόρισμα στο τέλος του μήνα», τόνισε μεταξύ άλλων στο Πρώτο Πρόγραμμα ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Γιάννης Μπούγας.

Την ίδια ώρα, επιμένει για την εμπλοκή της κας Ράικου και του κ. Παπασταύρου ο Νίκος Παππάς, κάνοντας λόγο για χρηματισμό και «μαύρο» πολιτικό χρήμα. Μιλώντας στην ΕΡΤ, επιτέθηκε στον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι αποφεύγει να καταθέσει στην Προανακριτική. Ζήτησε να γίνει οποιαδήποτε έρευνα στο πρόσωπό του. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, πρόσθεσε.
Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος μίλησε στο Πρώτο Πρόγραμμα και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η χθεσινή εξέλιξη με τον κ. Μιωνή αποδεικνύει ότι είναι αθώος και στόχος του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος με τη συμμετοχή Ελλήνων. Το «κάποιοι έβγαλαν λεφτά» δεν με αφορά, πρόσθεσε ο πρώην υπουργός. Το όνομά μου δεν ακούστηκε πουθενά», πρόσθεσε και χαρακτήρισε την επικοινωνία χαλκευμένη.

Πηγή: ΕΡΤwww.ert.gr

Μοιράσου το άρθρο: