Δ. Καζάκης: Το lock down προκάλεσε περισσότερα προβλήματα από αυτά που επέλυσε (ήχος)
22 Ιούν 2020
Ομόφωνο ψήφισμα της Κοσμητείας Ανθρωπιστικών Επιστημών για την αέρια ρύπανση του Βόλου
22 Ιούν 2020

Ν. Κανελλόπουλος: Δημιουργούμε το αποτύπωμα των Ελλήνων στον κόσμο (audio)

Μοιράσου το άρθρο:

Με δυο βασικούς άξονες αυτό του καινοτόμου προγράμματος της Ενεργειακής Αυτονομίας του Δήμου Ρήγα Φεραίου και του σχεδίου υλοποίησης της δημιουργίας του Ιστορικού Κέντρου Τεκμηρίωσης Ρήγας Βελεστινλής θα συμμετάσχει ο Δήμος Ρήγας Φεραίου στις δράσεις του «ΕΛΛΑΔΑ 2021», οι οποίες θα παρουσιαστούν σε λίγη ώρα, στην πόλη του Βελεστίνου, με αφορμή την επίσκεψη της Πρόεδρου της Επιτροπής «ΕΛΛΑΔΑ 2021» κα Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη και μελών της Επιτροπής.

Ένα από τα κυβερνητικά μέλη της Επιτροπής, μίλησε στην ΕΡΤ Βόλου. Πρόκειται για τον Νίκο Κανελλόπουλο, Πρόεδρο του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιόνιου Πανεπιστημίου, ο οποίος αναφέρθηκε στους τέσσερις άξονες του «ΕΛΛΑΔΑ 2021» το ιστορικό ισοζύγιο, στην πορεία των 200 ετών και την επιρροή της χώρας μας στο διεθνές γίγνεσθαι, στο τι Έλληνες είμαστε αυτά τα 200 χρόνια, αλλά και στο παράθυρο που οφείλουμε να ανοίξουμε ως χώρα και ως Έλληνες στο μέλλον, μετά το 2021.

Το γνωστικό αντικείμενο του Νίκου Κανελλόπουλου και η συνεισφορά του ως μέλους της Επιτροπής είναι πάνω στα υπολογιστικά συστήματα και στις εφαρμογές πληροφορικής, γνωστικό αντικείμενο που συμβάλλει καθοριστικά στην κοινωνία της ψηφιακής εξέλιξης

Ακούστε εδώ

 

Μοιράσου το άρθρο: