“Οι Γυναίκες Ρομά Δημιουργούν” μια έκθεση Κέντρου Κοινότητας Ρομά Αλιβερίου
18 Ιούν 2020
Τους έπεισε να επενδύσουν 74.000 ευρώ τα οποία όμως ιδιοποιήθηκε
18 Ιούν 2020

Βολιώτισσα καρκινοπαθής μεταξύ των θυμάτων του απατεώνα γιατρού

Μοιράσου το άρθρο:

Και μία 45χρονη καρκινοπαθή από το Βόλο έπεισε να ακολουθήσει τη θεραπεία του ο απατεώνας γιατρός σύμφωνα με μαρτυρία Βολιώτη γιατρού που την είχε εγχειρήσει για καρκίνο στις ωοθήκες. Ευτυχώς η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της καθώς κάποια στιγμή πείστηκε απ΄οτο γιατρό της να ακολουθήσει χημειοθεραπείες και να εγκαταλείψει τα “ματζούνια’ του απατεώνα γιατρού. 

Ο τελευταίος μπαινόβγαινε σε ιατρείο επισκέπτη γιατρού στο Βόλο-γιατρού που διατηρεί ιατρείο και σε άλλες πόλεις και δεν έχει την έδρα του στο Βόλο, ούτε είναι μέλος του ιατρικού συλλόγου-και εκεί συναντούσε τα θύματα του. Ο γιατρός επισκέπτης έχει συλληφθεί και τα στοιχεία τόσο τα δικά του όσο και του απατεώνα γιατρού αλλά και άλλων που έχει συνεργαστεί σύμφωνα με τη δικογραφία θα δοθούν στην δημοσιότητα από την αστυνομία. 

Όπως ανέφερε ο Βολιώτης γιατρός στην ΕΡΤ Βόλου και στην Ελένη Ραυτόπουλου, η 45χρονη ασθενής του χειρουργήθηκε στις ωοθήκες και ξαφνικά αποφάσισε να μην συνεχίσει τις χημειοθεραπείες αλλά να εμπιστευτεί τον απατεώνα γιατρό ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες της έδινε έλαιο κάνναβης. Ο γιατρός προειδοποίησε τους συγγενείς της ότι κάτι συμβαίνει αλλά αρχικά τόσο η 45χρονη όσο και ο σύζυγος της φαινόταν να εμπιστεύονται τον απατεώνα γιατρό. Ευτυχώς που στο τέλος η γυναίκα πείστηκε και έκανε χημειοθεραπεία και σήμερα είναι ζωντανή. 

Σημειώνεται ότι ο απατεώνας γιατρός αγόραζε από καταστήματα χωριού του Πηλίου, βότανα σε μεγάλες ποσότητες, εμφανιζόμενος ως στρατιωτικός που είχε σχέσεις με την ευρύτερη περιοχή, λόγω του παππού του. Επιπλέον ψάρευε πελάτες σε μοναστήρια αλλά και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Μοιράσου το άρθρο: