Πρόγραμμα “Self-Defense Instructor I” από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Π.Θ.
4 Ιούν 2020
Πρόβλεψη πανδημικών κρουσμάτων σε πραγματικό χρόνο από την ομάδα Sewers4COVID (audio)
4 Ιούν 2020

Το έργο της ΠΕ Καρδίτσας το α’ εξάμηνο του 2020

Μοιράσου το άρθρο:

Ένα εκτεταμένο πρόγραμμα μικρών, αλλά ουσιαστικών έργων σε Δημοτικές Ενότητες και Τοπικές Κοινότητες της Π.Ε Καρδίτσας, πραγματοποίησε η τελευταία, πριν ακόμη συμπληρωθεί το α΄εξάμηνο του 2020.
‘’ Σε συνεργασία με τους Δημάρχους και τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων προχωρήσαμε σε μια σειρά παρεμβάσεων που περιελάμβαναν έργα αγροτικής οδοποιΐας, καθαρισμού και κοπής χόρτων και αυτοφυούς βλάστησης, αποκατάστασης ζημιών λόγω έντονων καιρικών φαινομένων, βελτίωσης προσπελασιμότητας επαρχιακών οδών της αρμοδιότητάς μας κ.α. Πρόκειται για έργα ουσίας που βελτιώνουν την καθημερινότητα του πολίτη, επιλύουν προβλήματα για την ασφαλή μετακίνηση και αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής ‘’, επεσήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος.
Συνοπτικά οι παρεμβάσεις της Π.Ε Καρδίτσας αφορούν στις εξής περιοχές:
Δήμος Καρδίτσας : ( Τ.Κ Μητρόπολης, Τ.Κ Ρούσου, Τ.Κ Φράγκου, Τ.Κ Πτελοπούλας, Δ.Ε Καλλιφωνίου, Τ.Κ Καροπλεσίου, Τ.Κ Αρτεσιανού, Τ.Κ Καστανιάς, Τ.Κ Καρδιτσομάγουλας, Τ.Κ Νεράιδας, Τ.Κ Ξυνονερίου, Τ.Κ Αγίου Γεωργίου, Τ.Κ. Γεωργικού).
Δήμος Μουζακίου: ( Τ.Κ Φαναρίου, Τ.Κ Παλαιοχωρίου, Τ.Κ Αγναντερού, Τ.Κ Ελληνοπύργου).
Δήμος Παλαμά: (Τ.Κ Γοργοβιτών, Τ.Κ Μεταμόρφωσης, Τ.Κ Συκεώνας, Τ.Κ Κοσκινά, Τ.Κ Προαστίου, Τ.Κ Ψαθοχώρας).
Δήμος Σοφάδων: ( Τ.Κ Καρποχωρίου, Τ.Κ Αγίου Βησσαρίου).
Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: ( Τ.Κ Κρυονερίου, Τ.Κ Μορφοβουνίου).
Δήμος Αργιθέας: (Τ.Κ Βλασίου, Τ.Κ Βραγιανών, Τ.Κ. Καλής Κώμης, Τ.Κ. Αργυρίου, Πετρωτού).
Επιπλέον σε συνεργασία με το ΤΟΕΒ Παλαμά και το Πρόεδρό του κ. Βασίλειο Γιαννάκο, πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης αγροτικών οδών στις Τ.Κ Ιτέας, Καλυβακίων, Πέτρινου Μάρκου, Ορφανών, Λεύκης και Φύλλου.
‘’ Όλες αυτές οι παρεμβάσεις έγιναν με μηχανήματα του στόλου της Π.Ε Καρδίτσας, καθώς από την πλευρά μας γίνεται προσπάθεια να μην επιβαρύνεται περαιτέρω ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας με δαπάνες για μισθωμένα μηχανήματα’’ συμπλήρωσε ο κ. Αντιπεριφερειάρχης.
Τέλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τις τεχνικές υπηρεσίες και τους οδηγούς της Π.Ε Καρδίτσας.
‘’Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλο το τεχνικό ανθρώπινο δυναμικό της Π.Ε Καρδίτσας και ιδιαίτερα τους χειριστές των μηχανημάτων, οι οποίοι δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι αναγκαίες παρεμβάσεις σε σημεία της αρμοδιότητάς μας ή μη’’ τόνισε ο κ. Νούσιος.
‘’Ως Π.Ε Καρδίτσας, η δική μας καθημερινότητα είναι να υπηρετούμε τον πολίτη. Διεκδικώντας, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας έργα που δημιουργούν ευνοϊκότερες συνθήκες για την παραγωγική διαδικασία, τις μεταφορές, τον τουρισμό. Συνεχίζουμε με οργάνωση, μεθοδικότητα και συντονισμό των υπηρεσιών μας, σύμφωνα και με την εντολή του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού’’, κατέληξε ο κ. Αντιπεριφερειάρχης.

Μοιράσου το άρθρο: