Λύση στο θέμα της ίδρυσης του ΚΕΠ Καλών Νερών
25 Μαΐ 2020
Στο 18,65% η συμμετοχή μαθητών Λυκείου στα μαθήματα – 57,67% στα Γυμνάσια της Μαγνησίας
25 Μαΐ 2020

Οικίσκος ISO BOX προσφορά Χρ. Μπουκώρου στο Κ.Υ. Αλμυρού για ύποπτα κρούσματα

Μοιράσου το άρθρο:

Έναν οικίσκο ISO BOX προσέφερε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού για την αντιμετώπιση ύποπτων κρουσμάτων κορωνοϊού, ο βουλευτής Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, κ. Χρήστος Μπουκώρος.

Σε σχετική του δήλωση ο βουλευτής αναφέρει:

“Μετά από αίτημα του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αλμυρού κ. Δημήτρη Ξηραδάκη εξασφάλισα και με χαρά παρέδωσα έναν οικίσκο ISO BOX, μαζί με τον αναγκαίο εξοπλισμό κλιματισμού, για την εξέταση των ύποπτων κρουσμάτων COVID-19.
Σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες για την πρόληψη και αντιμετώπιση του κορωνοϊού, απαιτείται η εξέταση των πιθανών κρουσμάτων να διενεργείται εκτός των κέντρων υγείας, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Ο συγκεκριμένος οικίσκος ISO BOX έρχεται να καλύψει τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας Αλμυρού και να το θωρακίσει απέναντι στον κορωνοϊό, καθώς πρόκειται για έναν χώρο που θα εξετάζονται τα ύποπτα κρούσματα, εκμηδενίζοντας τον κίνδυνο διασποράς του ιού προς το προσωπικό και τους ασθενείς του κέντρου υγείας.
Οι θερμές ευχαριστίες της υπεύθυνης ιατρού για την αντιμετώπιση των υπόπτων κρουσμάτων κορωνοϊού, κ. Πιπέρκου Φιλίτσας, αποδεικνύουν την αναγκαιότητα του συγκεκριμένου οικίσκου”.

Μοιράσου το άρθρο: