Αχ. Μπέος: Να μην αιφνιδιαστεί η πόλη σε περίπτωση δημιουργίας νέας δομής προσφύγων
21 Μαΐ 2020
Μηνυτήρια αναφορά για καταπάτηση δημοτικής περιουσίας στις Σταγιάτες κατέθεσε ο δήμαρχος Βόλου
21 Μαΐ 2020

Ξεκίνησαν σήμερα τα έργα ανάπλασης σε Ζάχου και Καραμπατζάκη

Μοιράσου το άρθρο:

Την πρόοδο των εργασιών, που ξεκίνησαν με εντατικούς ρυθμούς και προβλέπεται να ολοκληρωθούν σε διάστημα δώδεκα μηνών, για το έργο της ανάπλασης των οδών Ζάχου και Καραμπατζάκη επέβλεψε σήμερα ο δήμαρχος Βόλου, κ., Αχιλλέας Μπέος, συνοδευόμενος από στελέχη της δημοτικής Αρχής και υπηρεσιακούς παράγοντες, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου.

Σε δηλώσεις του ο κ. Μπέος στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα των αντιδράσεων μιας μερίδας ανθρώπων με προσωπικά συμφέροντα, ενώ ιδιαίτερα δηκτικός ήταν για την ενέργεια των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κόκκαλη και Κώστα Αρβανίτη να καταθέσουν ερώτηση προς την Κομισιόν για το συγκεκριμένο έργο. “Θα ρωτήσω απλά αν ξέρουν που βρίσκεται η Καραμπατζάκη. Στο πρόγραμμα μου εγώ και η δημοτική αρχή είχαμε δεσμευτεί για τέσσερα έργα.Για τα τρία είχαμε δεσμευτεί ότι θα ολοκληρωθούν και το ένα θα δημοπρατηθεί.  Το πάρκιγνκ στη Φιλελλήνων, το Δημοτικό Ιέατρο, η Καραμπατζάκη και το Μουσείο της Αργούς.  Εγώ στα 61 μου χρόνια τον λόγο μου τον κρατώ. Απόδειξη ήταν το 61% που πήραμε στη Ν.Ιωνία, λόγω των έργων που είχαμε δεσμευτεί ότι θα γίνουν. Αυτό το έργο είναι απαίτηση του κόσμου και όχι δική μου”.

Παράλληλα, έστειλε μήνυμα στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας: “Αν περιμένει να επανέρθει στην εξουσία με στελέχη που έχουν νοοτροπίες και υπηρετούν ένα σάπιο πολιτικό σύστημα του παρελθόντος, είναι γελασμένος.  Η κοινωνία θέλει άλλα πράγματα και νέες ιδέες και όχι αυτών που έχουν απαίτηση, ένας δρόμος που είναι για τους πολίτες, να τον κάνουν ιδιοκτησία τους, πάρκινγκ και αυλή τους”.

Τέλος σημείωσε ότι το έργο θα ολοκληρώνεται σταδιακά ανά τετράγωνο και όταν τελειώσουν οι εργασίες στην Καραμπατζάκη θα συνεχιστούν στην Ζάχου.

Μοιράσου το άρθρο: