Π. Βαφίνης: Βαδίζουμε σε αχαρτογράφητα νερά τη φετινή τουριστική περίοδο
20 Μαΐ 2020
Στην Ε.Ε. η περιβαλλοντική υποβάθμιση της περιοχής του Κραυσίδωνα
20 Μαΐ 2020

Άρση περιοριστικών μέτρων στα γυμναστήρια ζητά η Δ. Κολυνδρίνη

dav

Μοιράσου το άρθρο:

Την άρση των περιοριστικών μέτρων στα γυμναστήρια, λόγω σημαντικών οικονομικών προβλημάτων, από τη μεγάλη μείωση του πελατολογίου ζητά με επιστολή της από τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιά, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Τονίζει ότι γίνεται αποδέκτης διαμαρτυριών των ιδιοκτητών γυμναστηρίων και των εργαζόμενων σε αυτά, καθώς πλέον αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, μη μπορώντας να ανταποκριθούν ούτε στις βασικές τους οικονομικές υποχρεώσεις, φοβούμενοι ακόμη και το οριστικό κλείσιμο των επιχειρήσεών τους.

Εξηγεί  ότι χάθηκε το τρίμηνο της Άνοιξης που παραδοσιακά υπήρχε αύξηση των πελατών στα γυμναστήρια και δύσκολοι φαντάζουν οι μήνες του καλοκαιριού λόγω της μείωσης του πελατολογίου.

Επιπλέον τονίζει ότι αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα με τις προπληρωμένες συνδρομές, όπως για παράδειγμα τις ετήσιες συνδρομές, που πλέον οι πελάτες ζητούν την επιστροφή των χρημάτων τους.

Τονίζει ότι θα τηρήσουν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, και ζητά να επανεξεταστεί η λειτουργία νωρίτερα από ό,τι αρχικά είχε ανακοινωθεί.

Μοιράσου το άρθρο: