Τι περιλαμβάνει η διαχειριστική μελέτη για τους υδατικούς πόρους
19 Μαΐ 2020
Προσλήψεις μονίμων στο Περιφερειακό Ιατρείο Αλοννήσου ζητά ο δήμαρχος
19 Μαΐ 2020

Ξεκινούν οι εγγραφές στον Παιδικό Σταθμό του Δήμου Αλμυρού

Μοιράσου το άρθρο:

Από αύριο, Τετάρτη 20 Μαΐου ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων εγγραφής στον Παιδικό Σταθμό του Δήμου Αλμυρού, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 31 Μαΐου 2020.

Οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά:
– είτε κατόπιν ραντεβού κατά τις εργάσιμες ημέρες, από τις 08:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ., στο χώρο του Παιδικού Σταθμού (2422021483) ή στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (2422350232),
– είτε υποβάλλοντας την αίτηση και τα δικαιολογητικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] (σκανάροντας τα έγγραφα ή βγάζοντας καθαρές φωτογραφίες με κινητό τηλέφωνο).

Δικαιολογητικά Εγγραφής και Επανεγγραφής

1) Αίτηση εγγραφής (υπάρχει συνημμένη στην κατηγορία Νέα της ιστοσελίδας του Δήμου Αλμυρού www.almyros-city.gr , όπως επίσης δίνεται και από την εκάστοτε Υπηρεσία)
2) Πιστοποιητικό Γέννησης του Παιδιού ή Ληξιαρχική Πράξη Γέννησης αυτού.
3) Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.
4) Εκκαθαριστικό Σημείωμα για το φορολογικό έτος 2019.
5) Ιατρική βεβαίωση για σωματική και πνευματική υγεία του παιδιού καθώς και φωτοτυπία εμβολίων του Βιβλιαρίου Υγείας του παιδιού.
6) Βεβαίωση εργασίας γονέων
α) Δημόσιος Υπάλληλος: Βεβαίωση εργασίας από την υπηρεσία του/της.
β) Ιδιωτικός Υπάλληλος: Βεβαίωση εργασίας από τον/την εργοδότη/τρια και αντίγραφο αναγγελίας πρόσληψης ή αντίγραφο σύμβασης.
γ)Ελεύθερος επαγγελματίας: Αντίγραφο βεβαίωσης έναρξης επιτηδεύματος στη Δ.Ο.Υ.
δ) Αγρότης/σα: Βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα.
ε) Άνεργο/η: Αντίγραφο δελτίου ανεργίας σε ισχύ, που θα έχει όμως εκδοθεί πριν την ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων εγγραφών.
στ) Φοιτητής/τρια: Βεβαίωση σπουδών.
ζ) Διαζευγμένος/η: Βεβαίωση από δικαστήριο ή δικηγόρο όπου θα αναφέρεται ευκρινών ποιος γονέας έχει την επιμέλεια του παιδιού.
7) Για την εγγραφή παιδιών αλλοδαπών γονέων εκτός των προαναφερόμενων απαραίτητη προϋπόθεση είναι η άδεια νόμιμης παραμονής στη χώρα μας όπως αυτή αποδεικνύεται από τις ισχύουσες κάθε φορά διατάξεις
8) Για την Επανεγγραφή απαιτούνται όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά.

Όσοι υποβάλλουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά, υποχρεούνται έως τις 5 Ιουνίου 2020 να καταθέσουν τα πρωτότυπα δικαιολογητικά είτε με την φυσική τους παρουσία στην Δημοτική Βιβλιοθήκη, είτε μέσω ταχυδρομικής αποστολής στην διεύθυνση: Δήμος Αλμυρού, Βασιλέως Κωνσταντίνου 117, ΤΚ 37100, Αλμυρός Μαγνησίας.

Περαιτέρω διευκρινήσεις ή πληροφορίες στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2422350232 και 2422021483.

Μοιράσου το άρθρο: